Un titlu național și alte trei clasări pe podium pentru CSS ”Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru copii

Sport (Categoria articolului)

La Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu”, a avut loc timp de două zile, sâmbătă și duminică, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I și II, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club cordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de rezultate bune și foarte bune, încununate cu un titlu național, un titlu de vicecampion național și două medalii de bronz.

Iată rezultatele obținute de acești copii talentați, care demonstrează că în Câmpina există un izvor de talente în atletism, dar mai ales oameni capabili să șlefuiască aceste talente pentru a le aduce pe drumul greu al marii performanțe:
Cristian Nechifor (antrenor Jenic Bran) - locul I la săritura în lungime, 5.59m; locul II la săritura în înălțime, 1.64m;
Norbert Chițu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3 la aruncarea greutății, 11,95m; locul 4 la aruncarea discului, 27,71m;
David Brezeanu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3 la tetratlon, 1.331 puncte;
Bianca Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 4 la aruncarea greutății, 8,84m;
Maria Lupu (antrenor Mihaela Marin) - locul 10 la săritura în lungime, 3,91m.
La finalul săptămânii viitoare, tot la Craiova, se desfășoară Campionatul Balcanic de Seniori, la care vor participa și doi sportivi câmpineni - Andreea Lungu și Ioana Plăvan.

3124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

75 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

175 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

1073 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

685 vizualizari
26 iun. 2022 15:17

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto, care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere..