Câmpina, orașul magnoliilor

Actualitate (Categoria articolului)

Este primăvară, chiar dacă iarna își mai arată colții în aceste zile, totuși suntem în anotimpul florilor, dar și în sezonul magnoliilor.

În Câmpina sunt tot mai multe magnolii, care conferă întregului oraș un aer de primăvară și transmit o stare de bine. Avem o magnolie centenară (sau foarte aproape de momentul centenarului) pe Strada Vasile Alecsandri, vis-a-vis de sediul pompierilor, mai sunt magnolii frumoase în curtea Primăriei, pe Strada George Barițiu, pe 1 Mai, dar și în alte zone ale Câmpinei.
Chiar dacă, din păcate, florile nu țin foarte mult timp, înflorirea magnoliilor este un motiv de bucurie în rândul câmpinenilor.

2570 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1449 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1493 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

50 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1460 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.