O nouă medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Aruncări Lungi

Sport (Categoria articolului)

Atletismul câmpinean și-a reconfirmat valoarea și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi, care a fost găzduit de Arad. După ce în prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au obținut patru medalii - una de aur, una de argint și două de bronz, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la zestrea de medalii a clubului câmpinean s-a mai adăugat și argintul obținut de Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) în proba de aruncarea discului, la juniori III, cu un nou record personal - 36,26m.

De asemenea, tot în întrecerile de sâmbătă a mai concurat și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care s-a clasat pe locul al patrulea în proba de aruncarea suliței, tot la juniori III, cu o aruncare de 40,80m.
Felicitări tuturor, sportivi, antrenori, părinți, iar pentru că acest concurs a încheiat sezonul de iarnă, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Mihaela Marin, ne-a declarat: ”A fost un sezon foarte bun pentru noi, cu un palmares de 21 de medalii naționale - opt de aur, nouă de argint și patru de bronz, palmares cu care nu se pot lăuda multe cluburi sportive școlare în țară. Noi ne continuăm pregătirile și așteptăm cu nerăbdare sezonul outdoor, cu noi competiții și sperăm noi performanțe, inclusiv pe plan internațional”.

Citește și Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atletismul câmpinean, în prima zi a Campionatelor Naționale de Aruncări Lungi

3309 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4619 vizualizari
10 apr. 2021 23:04

Clasare pe podium pentru CS Lido Câmpina, în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Pe traseul de la Ciolpani, lângă București, a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, prima etapă a Campionatului Național de Motocros, competiție la care a fost prezenți în afara sportivilor din România și alergători din Bulgaria și Republica Moldova. Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță, a fost prezent la această primă etapă a Campionatului Național de Motocros și a obținut o clasare pe podium, pe locul al treilea, la MX1, prin Sebastian Strechioiu.

Alte stiri recente

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.