O nouă medalie pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național de Aruncări Lungi

Sport (Categoria articolului)

Atletismul câmpinean și-a reconfirmat valoarea și în a doua zi a finalelor Campionatului Național de Aruncări Lungi, care a fost găzduit de Arad. După ce în prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au obținut patru medalii - una de aur, una de argint și două de bronz, sâmbătă, în a doua zi a întrecerilor, la zestrea de medalii a clubului câmpinean s-a mai adăugat și argintul obținut de Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) în proba de aruncarea discului, la juniori III, cu un nou record personal - 36,26m.

De asemenea, tot în întrecerile de sâmbătă a mai concurat și Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care s-a clasat pe locul al patrulea în proba de aruncarea suliței, tot la juniori III, cu o aruncare de 40,80m.
Felicitări tuturor, sportivi, antrenori, părinți, iar pentru că acest concurs a încheiat sezonul de iarnă, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Mihaela Marin, ne-a declarat: ”A fost un sezon foarte bun pentru noi, cu un palmares de 21 de medalii naționale - opt de aur, nouă de argint și patru de bronz, palmares cu care nu se pot lăuda multe cluburi sportive școlare în țară. Noi ne continuăm pregătirile și așteptăm cu nerăbdare sezonul outdoor, cu noi competiții și sperăm noi performanțe, inclusiv pe plan internațional”.

Citește și Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atletismul câmpinean, în prima zi a Campionatelor Naționale de Aruncări Lungi

4157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.