CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Carmen Gheorghe a fost audiată și astăzi la DNA

- Actualitate -

Carmen Gheorghe a fost audiată și astăzi la DNA

Fostul șef al Poliției Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, în prezent director al Poliției Locale Ploiești, a mers și astăzi la DNA, de această dată însoțită de un avocat. Carmen Gheorghe este suspect în dosarul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

După cum au anunțat ieri procurorii DNA, împotriva fostului director al Poliției Locale Câmpina a început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Nu s-a dispus nicio măsură de control. Carmen Gheorghe nu a dat nicio declarație la ieșirea din sediul DNA. 
Vă reamintim, prin intermediul Poliției Locale a fost achiziționat autoturismul Opel Insignia de aproape 30.000 euro, folosit ulterior exclusiv de primarul Horia Tiseanu.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Povestea mașinii care l-a dus pe Horia Tiseanu fix la DNA


28 Sep 2016 18:55 4293 vizualizari


Comentarii


  • 29.09.2016 18:51 ion enescu D-na Gheorghe își merita soarta, ar trebui chemată și d-na Iarca care făcea angajări la Poliția Comunitară, nepoți, finii dânsei, legăturile intre Primar, Iarca și șefa Poliției Comunitare......
  • 28.09.2016 19:55 Matei Acum e nasol, doamna Gheorghe! Dar cand ai luat masina si te-ai pus bine pe langa sefu Tiseanu, a fost bine? Si apoi avand acest spate, iti bateai joc de agentii Politiei Locale care nu erau pe placul tau, adica cu care nu puteai barfi si sta la suete si face tot felul de aranjamente?! Asta e, doamna Gheorghe! Acum plateste!!! Si tu, si Tiseanu, platiti cu varf si indesat!
244 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
308 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1293 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV