Poliția derulează ”Săptămâna prevenirii criminalității” în perioada 22-27 mai

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 22 - 27 mai 2022, Poliția Română organizează, la nivel național, o nouă ediție a evenimentului ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Dacă vrei să afli cum poți preveni să devii victima unei infracțiuni sau care sunt soluțiile la problemele pe care le întâmpini, dacă vrei să vorbim despre consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni și care este limita dintre legal și ilegal, participă  la activitățile organizate de specialiștii în prevenirea criminalității din județul tău.

În perioada 22 - 27 mai 2022, Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Obiectivul acestor acțiuni este informarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.
Astfel, specialiștii în prevenirea criminalității vor organiza, la nivel național, activități în spații publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2022, în colaborare cu parteneri instituționali, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum discriminarea, violența domestică, disparițiile de minori, siguranța pe stradă și acasă, precum și siguranța în mediul online, informează printr-un comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

2297 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2254 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2249 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

101 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1163 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.