În fața unei săli arhipline, trupa Taxi a deschis seria concertelor ”Câmpina Summer Park Music” 2023

Eveniment (Categoria articolului)

Vremea a creat unele "emoții" organizatorilor evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, astfel că trupa Taxi a susținut primul concert din cadrul manifestării în sala Casei de Cultură ”Geo Bogza” și nu în Parcul Regele Mihai I, așa cum era programat.

O sală care s-a dovedit neîncăpătoare, inclusiv la balcon, oamenii stând chiar și în picioare, pe lateralele sălii de spectacole. Un public frumos, care a aplaudat și a cântat la majoritatea melodiilor.
Trupa Taxi a fost, ca de obicei, la înălțime, încântând asistența cu cântecele cunoscute, care i-au adus faima.
Următorul concert din seria ”Câmpina Summer Park Music” va avea loc sâmbătă, 29 iulie, de la ora 20.00, în Parcul Regele Mihai I și va fi susținut de formația Krypton.
CâmpinaTV.ro este partener media al ediției 2023 a evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”.

2899 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 03.07.2023 11:49 Ce porcarie mai e si asta cu vremea care a fost perfecta la Campina. Ce ploaie, ce cod? Locurile au fost reduse la jumatate, vai ce mai sala arhiplina. Sunteti penibili.

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.