Toaletarea copacilor care pun în pericol rețeaua electrică, la Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

"O acţiune pe care o organizăm la Poiana, împreună cu colegii din Primărie, cu consilieri locali, cu agenţi economici, cu reprezentanţi ai Electrica, ai Ocolului Silvic, dar şi cetăţeni ai comunei, este toaletarea copacilor, acolo unde crengile creează probleme la reţeaua de energie electrică. Pe lângă toaletare, intervenim și la curățarea spațiilor verzi, și nu mă refer aici neapărat la parcuri, ci la tot ceea ce înseamnă spațiu verde adiacent drumurilor publice", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, despre acţiunea desfăşurată sâmbătă în această localitate. (video)

Alături de viceprimarul Sergiu Constanda, de mai mulţi consilieri locali şi de o parte din salariaţii Primăriei, primarul Alin Moldoveanu a participat efectiv la acţiunile de toaletare a copacilor şi de curăţenie a spaţiilor verzi în mai multe zone ale comunei. Cele mai mari probleme au fost pe Strada Proviței, dar în zona Piţigaia, unde s-a şi impus oprirea alimentării cu energie electrică pe perioada lucrărilor. Nu este singura acţiune de acest gen care are loc la Poiana Câmpina. Periodic, atât primăvara, cât şi toamna, au loc acţiune de curăţenie, de toaletare a copacilor, de igienizare a spaţiilor verzi.

6343 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bogdan 16.10.2018 11:36 Toate bune si frumoase, dar poate data viitoare se vor gandi sa si anunte din timp aceste lucrari si eventual sa le programeze in cursul saptamanii. Nu de alta, dar nu e deloc ok sa intrerupi sambata, pentru patru ore, furnizarea energiei electrice...

Actualitate

930 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1041 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

37 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

1832 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.