CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

- Actualitate -

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați aproape toți actualii aleși locali, ședința a fost una total atipică.

Pe ordinea de zi s-au aflat 14 puncte nespectaculoase - de la contractarea unor servicii juridice pentru Creșa Municipală, la schimbarea destinației unui teren, de la un PUZ, la modificarea unei hotărâri privind manifestările culturale, de la dezlipirea unor terenuri, la inventarierea și apartenența la domeniul privat a unor terenuri.
Ceea ce nu prea s-a întâmplat în acest mandat, toate proiectele au fost aprobate în unanimitate, fără nicio discuție, fără niciun comentariu și fără măcar vreo prezentare a proiectului de către inițiator.
La ședință au fost prezenți fizic 13 consilieri și online patru consilieri, absentând Roxana Gheorghe și Liviu Davidescu. În plus, ar mai fi de menționat că dintre cei 20 aleși locali (primarul și cei 19 consilieri), doar trei nu sunt implicați în apropiatele alegeri locale - Roxana Gheorghe, care nici nu a fost prezentă la ședință, Horațiu Zăgan și Aron Sabo, ambii prezenți online.
Acum, atitudinea aleșilor locali de la această ședință să fie doar liniștea de dinaintea furtunii sau campania electorală i-a epuizat în așa fel încât nu mai au putere nici să se mai certe în Consiliul Local?! 


29 May 2024 21:47 1782 vizualizari


Comentarii


242 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
744 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2088 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
1609 vizualizari 17 Jun 2024 16:08 Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

Concurs de idei pentru Proiectul de arhitectură și amenajare al Complexului Urban „Steaua Română” Câmpina

În toamna acestui an, municipiul Câmpina va deveni epicentrul creativității și inovației arhitecturale. Asociația Câmpina Curată, în colaborare cu prestigioasa Universitate de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București (UAUIM), pregătește un eveniment deosebit: un concurs de idei menit să transforme fosta rafinărie "Steaua Română" într-un complex urban modern și vibrant.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV