Dublă lansare de carte la Câmpina, în prezenţa Principelui Radu

Eveniment (Categoria articolului)

Doar 50 de persoane au ţinut să asiste astăzi la dubla lansare de carte care a avut loc la Casa de Cultură "Geo Bogza", în prezenţa Principelui Radu al României. A fost, totuși, un eveniment pentru municipiu. Au fost lansat volumele "Regalitatea, astăzi" - scris de Principele Radu și "Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal" - de Sandra Gătejeanu Gheorghe.

Această acțiune a fost organizată de Editura Curtea Veche Publishing, Biblioteca Municipală Câmpina și Casa de Cultură. Principele Radu a vorbit cu entuziasm despre carte, dar şi despre apropiata celebrare a unui veac şi jumătate de monarhie în România, folosind prilejul pentru a-i invita din nou pe toţi câmpinenii la Castelul Peleş, pe 10 Mai. "Aceşti 150 de ani sunt cea mai binecuvântată parte din istoria noastră. Niciodată altcândva nu am experimentat mai multă dezvoltare, mai multă prosperitate, mai multă democraţie, mai multe libertăţi. Niciodată nu am asistat, însă, la trădări mai teribile", a sintetizat Principele Radu veacul şi jumătate de monarhie în România.
La finalul întâlnirii, Principele Radu al României a oferit autografe celor prezenţi.

6607 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 25.04.2016 21:58 Nu il vad pe Fratila! Sa fi lipsit tocmai presedintele comisiei de cultura, ilustrul publicist-politruc de la un asemenea eveniment cultural?! Aaa, am uitat ca el prefera chiolhanurile cu tigani!!!

Eveniment

1697 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4304 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

1611 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

139 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.