CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Telenovela CS Câmpina vs. HM Junior continuă și devine penibilă

- Actualitate -

Telenovela CS Câmpina vs. HM Junior continuă și devine penibilă

În această dimineață, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol s-a derulat un nou episod al telenovelei CS Câmpina vs. HM Junior, un episod la limita dintre comic și penibil. O spunem cu mare părere de rău și insistăm asupra greșelii care s-a făcut încă de la început, atunci când s-au amestecat lucrurile. HM Junior trebuia să-și vadă de treaba lui, ca un club privat, iar CS Câmpina trebuia să-și asume drumul pavat cu bani publici. La întâlnirea de astăzi, alături de președintele CS Câmpina - Adrian Stoican, de antrenorul Roberto Opatchi și de reprezentantul HM Junior - Daniel Hagianu, s-au aflat consilierii locali Monica Clinciu și Daniel Ioniță. Surprinzător, au lipsit oamenii care au pus la cale acest aranjament publico-privat, consilierul local Florin Frățilă și Mircea Hagianu.

Pe 24 iulie, CS Câmpina a transmis o adresă către HM Junior prin care notifică acest club asupra rezilierii unilaterale a contractului pentru nerespectarea mai multor clauze, conducerea CS Câmpina identificând nu mai puţin de patru puncte din contract care nu au fost respectate de HM Junior. Numai că, surpriză sau nu, contractul nu poate fi reziliat unilateral. Practic, contractul este făcut superficial, iar în privința rezilierii prevede că se poate face doar prin acordul părţilor sau în instanţă.
În plus, la solicitarea lui Mircea Hagianu, consilierul Daniel Ioniţă s-a implicat în negocierea dintre cele două părţi, prevalându-se de funcţia sa oficială. Iar după o primă întâlnire la sediul Primăriei Câmpina între Mircea Hagianu şi preşedintele CS Câmpina - Adrian Stoican, intermediată de consilierul Daniel Ioniţă, s-a ajuns la soluţia ca astăzi, joi, 17 august, HM Junior să predea cea de-a doua echipă către CS Câmpina, conform contractului, normal.

La ora stabilită, Daniel Hagianu, fiul lui Mircea Hagianu, s-a prezentat cu... doi jucători. Doar doi, dintr-o listă de 21! Şi de aici a început un dialog aiuritor, un dialog al surzilor, în care fiecare spunea ce voia, unul întreba ceva, celălalt răspundea altceva. Şi, normal, nu s-a ajuns la nicio soluţie.
Lucrurile stau cam așa: prin nepredarea la finalul sezonului competiţional precedent, adică până la 30 iunie, a celei de-a doua echipe de către HM Junior către CS Câmpina, acest din urmă club a fost văduvit de posibilitatea de a mai înscrie această echipă în campionatul judeţean. Deşi, dacă s-ar concretiza mâine cedarea celei de-a doua echipe, CS Câmpina, practic, nu mai poate înscrie această echipă în nicio competiţie. Daniel Ioniţă a insistat pe lângă reprezentanţii HM Junior să găsească în zilele următoare şi ceilalţi componenţi ai lotului şi să ia legătura cu conducerea CS Câmpina pentru finalizarea cedării echipei. Ceea ce probabil nu se va mai întâmpla... Iar dacă, să zicem, acest lucru ar fi posibil, echipa respectivă tot nu ar putea juca în vreo competiție oficială.
 

Telenovela dintre cele două părţi va continua şi, cel mai probabil, următorul episod va avea loc pe 24 august, atunci când Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova ar trebui să se pronunţe asupra cererii HM Junior de a obliga clubul CS Câmpina la plata sumei de 67.000 lei, grila de formare  jucătorilor cedaţi anul trecut de HM către CS şi în contul cărora HM Junior a beneficiat de acces gratuit pe terenul sintetic în ultimul an.
Am scris despre asta atunci când a început scandalul. Vom mai scrie și când se va consuma următorul episod. În mod cert conducerea CS Câmpina este complet depășită de această situație. De aceea, poate o intervenție a Consiliului Local și chiar a primarului ar mai clarifica niște lucruri și nu s-ar mai face atâtea greșeli la intervențiile unor persoane pe care noi le suspectăm că urmăresc doar interese proprii.


17 Aug 2017 22:07 7842 vizualizari



Comentarii






  • 21.08.2017 12:43 Mitica Hopa, vorbește dl. Ioniță! WOW! Simt nevoie câtorva precizări. Ioniță ca și Fratila se pricep la fotbal, doar au fost ... lui Guran, amândoi. Ioniță e in campanie electorală de când a intrat in politica. Se bagă in toate, la fel ca Fratila. Amândoi au învățat de la același om, fac cam aceleași lucruri. Ioniță e mai șmecher ca a reușit sa își angajeze nevasta ca director la teatru prin sforarii politice cu ... Tiseanu. Astă ca sa fie clar de ce Votează Ionita cu PNL ul ... Tiseanu, desi el e in alianță cu PSD!
  • 19.08.2017 13:50 Mihaela Eu nu inteleg ce cauta Opatchi acolo...sau daca tot e,ar trebui sa sprijine el gardul si sa lege dl.presedinte doua vorbe.Din cate am inteles,clubul HM isi respecta cu strictete contractul ,a cedat toti copiii pe care trebuia sa i cedeze!DARRRR.....ce ne facem cu ei,CU COPIII....refuza sa i antreneze ''MARELE'' Opatchi,dovada ca,si din primul lot cedat mai antreneaza doar 9 copii.Asa ca,dl presedinte al CSC si dl Opatchi,nu mai incercati sa distrugeti toata munca copiilor ...nu i faceti sa renunte la pasiune si o cariera in fotbal dupa ani grei de munca....chiar e pacat!!!NU MAI MURDARITI DRUMURILE PE CARE NU ATI MERS SI NICI NU VETI MERGE VREODATA!!!Specific romanului fara principii...mai bine incercam sa inchidem usi decat sa lasam unii oameni capabili si dornici sa faca performanta si sa aduca mandrie in Campina.HM ,tot inainte,aveti dreptate,va bazati pe lege si nu pe vorbe goale si atat!!!
  • 19.08.2017 11:11 Floris Important este ce scrie in acel contract.Fie HM in avantaj fie Csc.Si Hm o sa se antreneze unde?Pe standion la Rafinarie.O sa le permita cei de la Sportul?Si cu Muntenii cum ramane.Fotbalul costa bani.Multi bani.Si se va termina si cu dl Fratila consilier si la nivel de Campina nu vom juca nici la cupa satelor.Avem 2 stadioane la Campina,1 la Poiana,terenuri private : Fibec,Casa Tineretului si nimanui nu le pasa.Hagianu nu s-a prins ca vrea sa il foloseasca.De ce nu are primarul tarie sa intervina...
  • 19.08.2017 07:28 Ioniță Daniel Pentru domnul Tudor - funcția mea in acest caz este de consilier local, asa cum spune si titulatura. Am intreprins acest demers doar datorită faptului că am fost solicitat de domnul Mircea Hagianu pentru reluarea discutiilor in vederea gasiri unei solutii pe cale amiabila. Pentru domnul Răzvan - nu tin locului nimănui, asa cum am spus mai sus, am organizat această întâlnire pentru a readuce dialogul. Nu eu am chemat presa, nici nu stiam ca o sa participe cineva, dar nu am avut nimic de ascuns. De aici până a ajunge la afirmațiile dvs. ca nu mă pricep la fotbal este cale lunga. Eu nu-mi permit sa acuz pe cineva asa cum faceti dvs. si nici nu vreau sa-mi fac campanie asa cum insinuati.
  • 18.08.2017 22:48 edy Savuros filmuletul!!! Am ras cu lacrimi! Maine o sa-l mai vad o data! Imaginile demonstreaza clar cat ii duce capul pe cei care vorbesc, dar si ca nu mai e cale de impacare intre cele doua cluburi!
  • 18.08.2017 14:58 Razvan Cât tupeu din partea lui Hagianu Jr!!! Ioniță ii tine locul lui Fratila, ce caută el la sportul asta, la care nici nu știe câți fotbaliști sunt intr-un lot?! Vrea doar sa își facă imagine pe spatele unui sport muribund?!
  • 18.08.2017 14:47 Velicu Penibil! De toată jena și unii si ceilalți!
  • 18.08.2017 12:36 Alex Penibili...se cearta pentru o nimica toata in loc sa aiba capul pe umeri si sa cada la o intelegere :)
  • 18.08.2017 12:36 Dan Înregistrarea video trebuie păstrată pentru că este o probă importantă. Părțile recunosc faptul că HM a folosit terenul fără să plătească.
  • 18.08.2017 11:55 Alin Ăla care rezeama gardul e președintele CS? Foarte tare! Iar când a deschis si gura, mi-a venit sa fug și sa nu ma mai opresc! Și ca sa fiu bine înțeles, exemplarul celălalt, care a venit la întâlnire cu doi copii din 21 și in maieu. Așa a ajuns fotbalul campinean? Pe mâna ăstora?! Maieu cu găurele cu o fi găsit?!
  • 18.08.2017 09:35 Tudor „Funcția sa oficială” = ?. Ce funcție oficială are Ioniță Daniel?
439 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2545 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2654 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1499 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV