Managerii spitalelor din Câmpina și Breaza au fost premiați de Patriarhia Română pentru lupta împotriva COVID-19

Actualitate (Categoria articolului)

Eveniment emoționant la sediul Protoieriei Câmpina, joi dimineață. În prezența mai multor preoți, părintele protopop Grigore Melnic i-a premiat pe managerii spitalelor din Câmpina și Breaza, oferindu-le acestora câte o medalie și o diplomă din partea Patriarhiei Române. Cele trei spitale sunt unități suport - COVID încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Cei trei manageri sunt dr. Irina Minescu - managerul Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina, dr. Călin Tiu - managerul Spitalului Municipal Câmpina și Ilie Colorian - managerul Spitalului de Boli Pulmonare Breaza. Premiile le-au fost oferite managerilor, dar sunt dedicate instituțiilor pe care ei le reprezintă și angajaților acestor instituții medicale, implicați în lupta împotriva COVID-19. S-au spus cuvinte frumoase, atât din partea gazdei, cât și a celor trei manageri, iar la final preoții prezenți au cântat un vibrant ”La mulți ani”. (video)
Premiile oferite managerilor celor trei spitale au constat într-o medalie cu efigia Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv, medalie certificată din punct de vedere al originalității de Monetăria Statului, și o diplomă de onoare semnată de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul părinte Daniel.

10755 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
19 mar. 2024 10:20

DN1 s-a mutat prin Câmpina. Aglomerație, dar în limite acceptabile

După cum știți, circulația rutieră pe DN1 este oprită marți și miercuri, pentru demolarea podului feroviar peste râul Prahova, demolare care a început de la miezul nopții de luni spre marți.

605 vizualizari
19 mar. 2024 09:37

Podul CFR dintre Câmpina și Poiana Câmpina, de peste DN1 și râul Prahova, devine amintire

În noaptea de luni spre marți a început demolarea podului feroviar dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod situat peste râul Prahova și peste DN1. Lucrările vor dura până miercuri, la ora 24.00, perioadă în care traficul sub 3,5 tone este deviat prin Câmpina.

Alte stiri recente

321 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

1050 vizualizari
17 mar. 2024 21:38

CS Câmpina a câștigat turneul euroregional de handbal feminin, pentru juniori IV

Ultima zi a turneului euroregional de handbal feminin pentru juniori IV, găzduit de Câmpina, Plopeni și Ploiești, a prilejuit meciurile pentru primele patru locuri în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.