A mai rămas o zi până la dezbaterea electorală organizată de CâmpinaTV

Actualitate (Categoria articolului)

I-am invitat pe principalii cinci candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina la o dezbatere electorală, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și prezenta programul electoral și soluțiile la cele mai importante probleme ale localității. Dezbaterea va avea loc mâine, 31 mai 2016 și o veți putea urmări doar pe CampinaTV.ro în ziua următoare.

Vor fi prezenți la dezbaterea electorală: candidatul ALDE - Daniel Ioniță, candidatul PMP - Ioan Adrian Pițigoi și candidatul UNPR - Andrei Istrate. 
Candidatul PNL, Horia Tiseanu, primar în funcție, ne-a anunțat, prin intermediul unui membru din staff-ul său de campanie, că nu va da curs invitației noastre la dezbaterea electorală. În ceea ce-l privește pe candidatul PSD, Constantin Cândea, inițial acesta ne-a confirmat prezența la dezbaterea electorală, pentru ca ulterior să ne anunțe că se mai gândește, iar apoi să ne spună că a decis să nu participe la dezbatere. Din punctul nostru de vedere, nu este nici o problemă. Nu noi suntem cei care au de pierdut în acest caz. 
Precizăm că fiecare candidat va veni însoțit de cinci susținători. Regulamentul dezbaterii electorale este foarte simplu. Fiecare candidat va extrage câte o întrebare. În total, fiecare candidat va răspunde la cinci întrebări legate strict de municipiul Câmpina. În următoarea rundă, candidații își vor adresa reciproc câte o întrebare, iar la final, fiecare candidat va avea ocazia să transmită un mesaj alegătorilor.

4443 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Colonelu 30.05.2016 10:29 Cine o fi fost sfătuitorul sau ca tare prost l-a sfătuit. Avea ocazia sa demonstreze ca poate fi primar! Nu poate!
  • Vasya 30.05.2016 10:46 Pe Tiseanu îl puteam înțelege ca e las, dar Candea a demonstrat ca e milițian comunist. Probabil ii este rușine de felul în care vorbește!
  • Maxim 30.05.2016 11:05 Hooopa! Lui Candea ii e frica de dezbatere! Halal general!
  • Daciana 30.05.2016 12:59 Va felicit pentru demersul vostru, chiar dacă sunt convins ca nu va e ușor. Sa nu fiti supărați ca nu vin dinozaurii actualei campanii, Tiseanu si Candea, sunt convins ca lor le va părea rău! Vor veni cei mai tineri, Ioniță, Pitigoi si Istrate, pentru care am toată stima! Ei sunt viitorul!
  • Olga 30.05.2016 17:07 Mare prostie face Candea!
  • Lorena 30.05.2016 20:59 Domnii Candea si Tiseanu nu vin dintr-un motiv pe cat de simplu, pe cat de adevarat: sunt cei mai puternici candidati din aceste alegeri locale si toti, restul, ar sari pe ei, cu intrebari si cu atacuri la persoana(ca deh, Romania). E o chestie tactica, care se practica si in SUA si peste tot. Sunt tare curioasa cum va vorbi sau...daca va vorbi ceva Istrate, ca Pitigoi si Ionita mai misca cate ceva. PS: pacat ca nu participa doamna Gherman, ar fi maturat cu toti pe jos, intr-un mod diplomat.

Actualitate

4507 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2294 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1751 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2132 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.