Moș Crăciun a ajuns la... spital. Cu daruri pentru copii și însoțit de colindători

Actualitate (Categoria articolului)

Ca în fiecare an, în drumul său către copiii cuminți, Moș Crăciun a făcut un popas și la Spitalul Municipal Câmpina. A venit cu daruri atât pentru copiii internați la Secția de Pediatrie, cât și pentru copiii angajaților instituției. A fost întâmpinat cu multă bucurie, cu atât mai mult cu cât Moșul nu a venit singur, ci însoțit de colindători - grupul "Micii Melomani" de la Clubul Copiilor din Câmpina, grup pregătit de profesoara Ruxandra Brezeanu. Iar "Micii Melomani" au cântat atât de frumos, că i-au încântat pe toți cei prezenți. 

În jurul lui Moș Crăciun, copiii și părinții lor (cadre medicale și personal auxiliar) au ascultat mai întâi frumoasele colinde interpretate de micii artiști, apoi copiii și-au primit darurile (dulciuri, fructe și rechizite). (video colinde)
Apoi, Moș Crăciun a mers în Secția de Pediatrie, din salon în salon, pentru a oferi daruri copiilor internați aici. A fost întâmpinat cu emoție, dar și cu explozie de bucurie, în unele cazuri, de micii pacienți luați prin surprindere de venirea Moșului. După cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, sacul lui Moș Crăciun a fost umplut de două firme private, prieteni vechi ai spitalului (un supermarket din Câmpina și o editură din Ploiești).

6605 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Salai Rose-Maria 23.12.2018 14:54 Felicitări! Domnul sa va binecuvinteze!

Actualitate

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

514 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.