CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina va participa cu două echipe la Bucharest Football Cup

- Sport -

CS Câmpina va participa cu două echipe la Bucharest Football Cup

În perioada 13-29 august, la București se va desfășura una dintre cele mai apreciate competiții juvenile de fotbal - Bucharest Football Cup, o competiție care reunește aproape 50 de echipe din România, Republica Moldova și Bulgaria, la diverse categorii de vârstă.

La această competiție s-a încsris și CS Câmpina, care va participa cu două echipe de juniori, astfel: în perioada 20-22 august, o grupă de juniori 2008, iar în perioada 27-29 august, cu o grupă de juniori 2009, unde se joacă în sistem 8+1.
”Ne bucurăm să putem participa la această competiție care se anunță deosebit de puternică și unde copiii noștri au numai de învățat. Voi participa cu o echipă de copii născuți în intervalul 2008-2010 la categoria 2008, în perioada 20-22 august, și cu o altă echipă de copii născuți în intervalul 2009-2010 la categoria 2009, în perioada 27-29 august, adică exact la finalul acestui important turneu de juniori. Ne bucurăm că două echipe de copiii din Câmpina vor putea participa la acest turneu, acolo unde vor fi prezente cele mai importante echipe din țară, inclusiv Steaua, FCSB, Dinamo, Rapid, dar și cele mai prestigioase academii și școli de fotbal din România”, ne-a declarat Roberto Opatchi, antrenorul celor două grupe de juniori ale CS Câmpina care vor participa la acest turneu.
Și un detaliu interesant, pe care se cuvine să-l subliniem - taxa de înscriere pentru una dintre echipe a fost suportată de consilierul local Cosmin Raț.


12 Aug 2021 20:33 3205 vizualizari


Comentarii


344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV