Strada Alexandru Vlahuță, impozite de top pentru noroi și gropi

Social (Categoria articolului)

Este o stradă mică, din centrul Câmpinei. Din spate de la fostul Rio Pas, până în B.P. Hasdeu. Are 119 metri. S-a lucrat la introducerea canalizării menajere, dar nu a mai refăcut nimeni carosabilul. Și strada arătă ca în imagini. Era bine, nu-i așa, să fi fost acum campanie electorală și politicienii să fie nevoiți să bată orașul, inclusiv Strada Vlahuță?!

Strada Alexandru Vlahuță este una dintre străzile din municipiu unde au fost finalizate lucrările de canalizare, dar carosabilul nu a fost refăcut. Cunoașteți povestea cu sistarea lucrărilor, apoi rezilierea contractului dintre Cast Bănești (firma executantă) și HidroPrahova. Pentru alte străzi, administrația locală a găsit o soluție de compromis și a reparat carosabilul în urma lucrărilor. Sau măcar a astupat șanțurile. Strada Vlahuță a fost uitată, de parcă locuitorii de aici ar avea vreo vină pentru problemele apărute la derularea proiectului cu fonduri europene. 

7035 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iordache 01.02.2016 08:45 Ce ironie? Cand te gandesti ca Vlahuta a scris Romania pitoreasca! Pitoreasca, dar parca nici in halul asta!

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.