Accident pe DN1, la Posada. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Pe DN1, la Posada, la km 112, pe sensul Câmpina - Sinaia a avut loc marți dimineață un accident rutier între două autoturisme care se deplasau pe același sens, pe o porțiune de trecere din două benzi în una. Din motive necunsocute încă, unul dintre autoturisme a lovit parapetul lateral. 

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost o femeie în vârstă de 32 de ani și un bărbat în vârstă de 56 de ani. În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, două dintre ele necesitând descarcerare. În urma impactului, au fost transportați la spital trei pasageri: un bărbat în vârstă de 65 de ani (cu politraumatisme) și două femei cu vârstele de 64 ani (cu politraumatisme), respectiv 70 de ani (cu traumatisme la coloana vertebrală, la cap și la torace).
Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe sensul de mers Sinaia - Câmpina. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a mai anunțat că cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
ISU Prahova a deplasat la locul accidentului trei echipaje de pompieri pentru intervenșie și asistență.

(Sursa foto - ISU Prahova)

2663 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Auto 29.12.2022 13:09 Dupa cum se vede, Audi a lovit peretele destul de rau, a avut viteza mare si acolo se vad doua benzi la vale, inca nu se unise intr-una. Sunt ceva urme de frana la roada dreapta dar in regiunea aia daca e umezeala sau apa venita de sus de pe deal, sau daca sunt frunze cazute pe asfalt umede, franele nu tin la fel de bine, mail ales pe marginea soselei. Cu viteza mare, amandoi au condus paralel pe cele doua benzi iar unul din conducatori mai neexperementat nu a tinut cont la panoul ala suplimentar de curbe periculoase, sa incetineasca. Nu conduceti in paralel, pastrati distanta intre masini..

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.