Colind pentru câmpineni din partea... președintelui Clubului Sportiv Câmpina, Adrian Stoican

Social (Categoria articolului)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, pentru că până la Crăciun a mai rămas puțin timp, pentru că nimic nu se compară cu frumusețea colindelor, Câmpinatv.ro dorește să vă facă o surpriză. Prin intermediul nostru vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă colinda și pentru a vă transmite o urare: elevi, profesori, sportivi, politicieni, polițiști. Vrem să-i vedeți și altfel decât îi știți, vrem să ne bucurăm împreună, aici, în mica noastră comunitate câmpineană, de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vă colindă de această dată Adrian Stoican, președintele CS Câmpina.

Adrian Stoican ne oferă și nouă, dar și dumneavoastră o frumoasă surpriză, interpretând la flaut superbul colind "O, ce veste minunată!". Îi mulțumim pentru această surpriză plăcută!

4072 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

809 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.