CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă!”

- Politică -

Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă!”

Singurul partid local care are candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina este Prahova în Acțiune, candidat fiind chiar președintele executiv al acestei formațiuni politice, Daniel Ioniță. Recent, într-un dialog purtat cu acesta, Daniel Ioniță ne-a făcut o serie de precizări legate, pe de o parte, de experiența și atuurile care îl recomandă pentru funcția de primar, pe de altă parte, de câteva proiecte concrete, pe care dorește să le implementeze în Câmpina după 27 septembrie.

”Sunt singurul candidat cu studii în administrație publică și cred că a venit vremea să trecem la profesionalizarea acestei instituții. Am avut ca primari ingineri, tot felul de alte profesii, acum, în anul 2020, cred că a venit vremea să avem un primar cu studii în administrație publică. În plus, am de partea mea și experiența, având două mandate de consilier local la activ. Și pentru a mă referi doar la cele mai importante realizări din ultimul mandat de consilier local, voi aminti realizarea terenului multifuncțional, al cărui inițiator am fost, precum și accesarea de către municipiul Câmpina a unui voucher de 15.000 euro pentru implementarea a zece puncte de WI-FI gratuit în localitatea noastră, în spațiile publice. În privința acestui ultim demers, am amărăciunea că proiectul, deși era finalizat de câteva luni, nimeni din administrația locală nu a găsit de cuviință să anunțe public acest lucru, pentru ca oamenii să știe, așteptând probabil să taie panglica mai aproape de alegeri”, ne-a declarat Daniel Ioniță. 
Fără a privi în urmă cu mânie, Daniel Ioniță se concentrează pe viitor și consideră că: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă pentru a ne dezvolta. Vrem o țară sau un oraș ca afară, avem nevoie de fonduri de afară, pentru că, din păcate, venituirile noastre nu ne permit o dezvoltare la nivelul pe care ne-o dorim. În plus, cu echipa de tineri pe care o am alături, ai căror reprezentanți se află și pe lista de candidați pentru Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune, doresc să schimb mentalitatea din Primărie și am să vă dau un singur exemplu - eu nu voi da audiențe din Primărie, ci voi merge pe teren, în întâmpinarea problemelor cetățenilor și voi discuta problemele lor la fața locului”. (P)


27 Aug 2020 17:38 4378 vizualizari



Comentarii






  • 27.08.2020 20:53 europa Noi credeam ca din banii de la bugetul local,ne spune si noua cineva de ce fondurile europene sunt blocate ?cumva HOTIA de la Calea Dacia domne fost consilier.Nimeni nu mai stie nimic amnezie totala ca dor e CAMPANIE .Dar Parcul de la Soldat cu 400mii euroi ,comanda politica cumva? dar Skate Parc tot comanda 100mii euroi ,pai de unde bani decat de la Uniune.Atentie aia stau cu ochii pe noi ''keep on eyes'' cum se zice englezeste.STATI ACASA!
716 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1490 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
605 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2016 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV