Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă!”

Politică (Categoria articolului)

Singurul partid local care are candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina este Prahova în Acțiune, candidat fiind chiar președintele executiv al acestei formațiuni politice, Daniel Ioniță. Recent, într-un dialog purtat cu acesta, Daniel Ioniță ne-a făcut o serie de precizări legate, pe de o parte, de experiența și atuurile care îl recomandă pentru funcția de primar, pe de altă parte, de câteva proiecte concrete, pe care dorește să le implementeze în Câmpina după 27 septembrie.

”Sunt singurul candidat cu studii în administrație publică și cred că a venit vremea să trecem la profesionalizarea acestei instituții. Am avut ca primari ingineri, tot felul de alte profesii, acum, în anul 2020, cred că a venit vremea să avem un primar cu studii în administrație publică. În plus, am de partea mea și experiența, având două mandate de consilier local la activ. Și pentru a mă referi doar la cele mai importante realizări din ultimul mandat de consilier local, voi aminti realizarea terenului multifuncțional, al cărui inițiator am fost, precum și accesarea de către municipiul Câmpina a unui voucher de 15.000 euro pentru implementarea a zece puncte de WI-FI gratuit în localitatea noastră, în spațiile publice. În privința acestui ultim demers, am amărăciunea că proiectul, deși era finalizat de câteva luni, nimeni din administrația locală nu a găsit de cuviință să anunțe public acest lucru, pentru ca oamenii să știe, așteptând probabil să taie panglica mai aproape de alegeri”, ne-a declarat Daniel Ioniță. 
Fără a privi în urmă cu mânie, Daniel Ioniță se concentrează pe viitor și consideră că: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă pentru a ne dezvolta. Vrem o țară sau un oraș ca afară, avem nevoie de fonduri de afară, pentru că, din păcate, venituirile noastre nu ne permit o dezvoltare la nivelul pe care ne-o dorim. În plus, cu echipa de tineri pe care o am alături, ai căror reprezentanți se află și pe lista de candidați pentru Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune, doresc să schimb mentalitatea din Primărie și am să vă dau un singur exemplu - eu nu voi da audiențe din Primărie, ci voi merge pe teren, în întâmpinarea problemelor cetățenilor și voi discuta problemele lor la fața locului”. (P)

2780 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • europa 27.08.2020 20:53 Noi credeam ca din banii de la bugetul local,ne spune si noua cineva de ce fondurile europene sunt blocate ?cumva HOTIA de la Calea Dacia domne fost consilier.Nimeni nu mai stie nimic amnezie totala ca dor e CAMPANIE .Dar Parcul de la Soldat cu 400mii euroi ,comanda politica cumva? dar Skate Parc tot comanda 100mii euroi ,pai de unde bani decat de la Uniune.Atentie aia stau cu ochii pe noi ''keep on eyes'' cum se zice englezeste.STATI ACASA!

Politică

3005 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3301 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

466 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1770 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: