Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă!”

Politică (Categoria articolului)

Singurul partid local care are candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina este Prahova în Acțiune, candidat fiind chiar președintele executiv al acestei formațiuni politice, Daniel Ioniță. Recent, într-un dialog purtat cu acesta, Daniel Ioniță ne-a făcut o serie de precizări legate, pe de o parte, de experiența și atuurile care îl recomandă pentru funcția de primar, pe de altă parte, de câteva proiecte concrete, pe care dorește să le implementeze în Câmpina după 27 septembrie.

”Sunt singurul candidat cu studii în administrație publică și cred că a venit vremea să trecem la profesionalizarea acestei instituții. Am avut ca primari ingineri, tot felul de alte profesii, acum, în anul 2020, cred că a venit vremea să avem un primar cu studii în administrație publică. În plus, am de partea mea și experiența, având două mandate de consilier local la activ. Și pentru a mă referi doar la cele mai importante realizări din ultimul mandat de consilier local, voi aminti realizarea terenului multifuncțional, al cărui inițiator am fost, precum și accesarea de către municipiul Câmpina a unui voucher de 15.000 euro pentru implementarea a zece puncte de WI-FI gratuit în localitatea noastră, în spațiile publice. În privința acestui ultim demers, am amărăciunea că proiectul, deși era finalizat de câteva luni, nimeni din administrația locală nu a găsit de cuviință să anunțe public acest lucru, pentru ca oamenii să știe, așteptând probabil să taie panglica mai aproape de alegeri”, ne-a declarat Daniel Ioniță. 
Fără a privi în urmă cu mânie, Daniel Ioniță se concentrează pe viitor și consideră că: ”Fondurile europene sunt singura noastră șansă pentru a ne dezvolta. Vrem o țară sau un oraș ca afară, avem nevoie de fonduri de afară, pentru că, din păcate, venituirile noastre nu ne permit o dezvoltare la nivelul pe care ne-o dorim. În plus, cu echipa de tineri pe care o am alături, ai căror reprezentanți se află și pe lista de candidați pentru Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune, doresc să schimb mentalitatea din Primărie și am să vă dau un singur exemplu - eu nu voi da audiențe din Primărie, ci voi merge pe teren, în întâmpinarea problemelor cetățenilor și voi discuta problemele lor la fața locului”. (P)

3540 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • europa 27.08.2020 20:53 Noi credeam ca din banii de la bugetul local,ne spune si noua cineva de ce fondurile europene sunt blocate ?cumva HOTIA de la Calea Dacia domne fost consilier.Nimeni nu mai stie nimic amnezie totala ca dor e CAMPANIE .Dar Parcul de la Soldat cu 400mii euroi ,comanda politica cumva? dar Skate Parc tot comanda 100mii euroi ,pai de unde bani decat de la Uniune.Atentie aia stau cu ochii pe noi ''keep on eyes'' cum se zice englezeste.STATI ACASA!

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.