Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Sport (Categoria articolului)

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Golurile formației antrenate de Costin Plăvache au fost marcate de Duricu (31 - penalty), Negotei (33, 35), Ioniță (70, 75, 77), Petrescu (86). Dincolo de aceste reușite, brezenii au dominat copios partida și au mai trimis de alte trei ori mingea în bară.
Brezenii au evoluat în următoarea alcătuire: Negreanu - Petrescu, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu (46 Tone), Duricu, Ștefănoiu (66 Stoica), Dumitru (66 Nedelcu), Dumitrache (66 Ioniță), Negotei (75 I. Toader).
Rezulatele complete ale acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va întâlni tot pe teren propriu formația CSO Băicoi.

(Sursa foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2085 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1150 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1470 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările:

Alte stiri recente

84 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

992 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.