Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Sport (Categoria articolului)

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Golurile formației antrenate de Costin Plăvache au fost marcate de Duricu (31 - penalty), Negotei (33, 35), Ioniță (70, 75, 77), Petrescu (86). Dincolo de aceste reușite, brezenii au dominat copios partida și au mai trimis de alte trei ori mingea în bară.
Brezenii au evoluat în următoarea alcătuire: Negreanu - Petrescu, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu (46 Tone), Duricu, Ștefănoiu (66 Stoica), Dumitru (66 Nedelcu), Dumitrache (66 Ioniță), Negotei (75 I. Toader).
Rezulatele complete ale acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va întâlni tot pe teren propriu formația CSO Băicoi.

(Sursa foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2278 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

675 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1568 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

120 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

276 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.