CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Șase tone de produse petroliere furate, depistate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare și la un parc petrolier

- Actualitate -

Șase tone de produse petroliere furate, depistate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare și la un parc petrolier

Sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, însoțiți de jandarmi, au efectuat miercuri, 10 iulie, cinci percheziții domiciliare la trei persoane implicate în sustrageri de produse petroliere de la parcul de extracție al unui operator economic. De asemenea, au fost efectuate percheziții la parcul petrolier în cauză și la punctul de lucru al unei societăți comerciale. Perchezițiile au avut loc în localitățile Scorțeni, Cocorăști Mislii și Blejoi.

Potrivit, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma perchezițiilor a fost identificată o cantitate de 6.000 litri produse petroliere și au fost ridicate 150 de recipiente de diferite dimensiuni și o instalație folosită la sustragerea produselor petroliere. Din cercetările efectuate a rezultat că. în perioada mai - iulie 2019, persoanele bănuite ar fi sustras, pe timpul nopții, produse petroliere din incinta unor parcuri petroliere, pe care apoi le utilizau fie pentru interes propriu, fie le comercializau către terțe persoane. Prejudiciul stabilit de anchetatori se ridică la aproximativ 10.000 lei.
După finalizarea perchezițiilor, cinci persoane au fost aduse la audieri, dintre care una avea mandat de aducere, fiind posibil ca ulterior, prin intermediul instanței, să se dispună și alte măsuri asiguratorii împotriva celor cinci persoane.
(Foto și video - IJP Prahova)


10 Jul 2019 21:41 4630 vizualizari


Comentarii


92 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
559 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
763 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
854 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV