CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Șase tone de produse petroliere furate, depistate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare și la un parc petrolier

- Actualitate -

Șase tone de produse petroliere furate, depistate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare și la un parc petrolier

Sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, însoțiți de jandarmi, au efectuat miercuri, 10 iulie, cinci percheziții domiciliare la trei persoane implicate în sustrageri de produse petroliere de la parcul de extracție al unui operator economic. De asemenea, au fost efectuate percheziții la parcul petrolier în cauză și la punctul de lucru al unei societăți comerciale. Perchezițiile au avut loc în localitățile Scorțeni, Cocorăști Mislii și Blejoi.

Potrivit, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma perchezițiilor a fost identificată o cantitate de 6.000 litri produse petroliere și au fost ridicate 150 de recipiente de diferite dimensiuni și o instalație folosită la sustragerea produselor petroliere. Din cercetările efectuate a rezultat că. în perioada mai - iulie 2019, persoanele bănuite ar fi sustras, pe timpul nopții, produse petroliere din incinta unor parcuri petroliere, pe care apoi le utilizau fie pentru interes propriu, fie le comercializau către terțe persoane. Prejudiciul stabilit de anchetatori se ridică la aproximativ 10.000 lei.
După finalizarea perchezițiilor, cinci persoane au fost aduse la audieri, dintre care una avea mandat de aducere, fiind posibil ca ulterior, prin intermediul instanței, să se dispună și alte măsuri asiguratorii împotriva celor cinci persoane.
(Foto și video - IJP Prahova)


10 Jul 2019 21:41 4575 vizualizari



Comentarii






466 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV