În Primăria Câmpina se înființează șapte posturi noi: unul de director, unul de șef-serviciu și cinci de consilier - clasa I

Actualitate (Categoria articolului)

La propunerea primarului Horia Tiseanu, Consiliul Local Câmpina a aprobat noua organigramă a Primăriei și instituțiilor subordonate, iar în aceasta se regăsesc și șapte posturi noi. Se ajunge acum la un total de 300 posturi în administrația publică locală, numărul maxim de posturi permis de lege Câmpinei fiind de 304. Toate cele șapte posturi noi vor fi scoase la concurs.

Așadar, sunt două posturi noi de conducere. Primul, cel de director executiv al Direcției Juridice - o direcție care nu a existat niciodată în Primăria Câmpina, dar care va fi înființată acum și care va avea în subordine compartimentele juridic-contencios, resurse umane, îndrumare asociații proprietari și cel administrativ. Al doilea post nou de conducere este de șef serviciu, care va avea în subordine compartimente grele - cel de achiziții publice, cel de programe de finanțare, relații internaționale și protocol, cel de implementare proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile și Centrul de Informare și Promovare Turistică. 
"Ne aflăm în fața celui de-al treilea și ultimul val de fonduri europene pe care le putem accesa. Este o provocare pentru noi și trebuie să întocmim cât mai multe proiecte pentru a le depune în vederea obținerii de finanțare europeană. Practic, aceasta va fi principala misiune a noului șef de serviciu", așa a explicat primarul Horia Tiseanu necesitatea înființării noului post. 

În ceea ce privește cele cinci funcții de consilier - clasa I, grad superior, acestea vor fi pentru compartimentele: buget - finanțe și contabilitate, investiții, informatic, achiziții publice, administrație publică locală. Din păcate, nici un post nou acolo unde ar fi, probabil, cea mai mare nevoie de așa ceva, la ADPP.
În total, administrația locală numără acum 300 de posturi la care se adaugă cele 193 de posturi de la Serviciul Public de Asistență Socială.

6617 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 02.02.2016 12:25 S-a trezit si primarul inca in functie! Dupa ce probabil ca vom inapoia banii cheltuiti pentru modernizarea de pe Calea Dacia, dupa ce am pierdut finantarea pentru Caminul Energetic, dupa ce continuam pe bani proprii atat policlinica municipala cat si amaratul ala de chiosc primarul isi da seama ca are nevoie de un om capabil la acest serviciu... Am mai spus-o: au existat si exista fonduri nerambursabile pentru o paleta larga de lucrari. Nu mai detaliez, acestea se pot gasi pe site-urile institutiilor de specialitate sau -finalizate- au fost prezentate in reportaje la toate televiziunile. Amenajari urbane, drumuri, parcuri, reparatii de scoli, gradinite, spitale, utilitati , reprezinta in mare proiecte de success cu finantari nerambursabile. Ce a facut Campina? Mai nimic!!! Pentru toate nereusitele s-a dat vina pe acarul Paun de serviciu, d-na Barbu. Primarul a aplicat zicala cu usturoiul si cu gura... Sigur ca de acum vom incepe sa fim bombardati cu promisiuni privind viitoarele proiecte. Si despre marile realizari ale viitoarei administratii (tot Tiseanu bineinteles). Dar eu -ca simplu cetatean- raman la parerea ca pe langa niste oameni buni in primarie ne trebuie si un primar destoinic. Dar acolo anuntul de angajare se va face la inceputul lui mai, asa ca nu pierdeti momentul.
  • dan 03.02.2016 06:42 Ion Dandoaselea - nu zici rău, dar te-ai gândit la faptul că poate postul nu este pentru un profesionist ci pentru vreun om de casă? Primarul trebuie să își asigure niște oameni înainte de alegeri. Vom vedea cine *câștigă * cele două funcții de conducere.
  • Ion Dandoaselea 04.02.2016 13:18 Da, postul de Director Executiv la Directia Juridica pare a fi un post caldut special creat pentru vreun protejat sau protejata (parandu-se ca primarul inca in functie are ...).Celalalt post insa e un post greu de tot, care necesita un om foarte competent, un profesionist in multe domenii. Nu prea se portiveste pe profilul de pilos, ci pe cel al unuia care trebuie si vrea sa puna osul la treaba. Si la ce debandada e in primarie la acest capitol chiar este nevoie de un astfel de om. Sau poate ca se va folosi aceeasi metoda ca la CSC , cea cu reducerea gradata a cerintelor pana cand se incadreaza cine trebuie. Ne putem astepta orice la primarul nostrum nu?

Actualitate

4507 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2294 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1751 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2132 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.