O adolescentă de 14 ani, din Câmpina, a dispărut de la domiciliu

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Luni după-amiază, IJP Prahova a dispus revocarea urmăririi minorei din Câmpina. Fata a fost găsită și nu a fost victima vreunei infracțiuni în timpul plecării voluntare de la domiciliu.

În cursul zilei de duminică, 18 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției muncipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Mihaela Ramona Tache, în vârstă de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 17 aprilie, în jurul orei 14.00, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,50m, greutate 50 kg, brunetă, păr lung și purtat desprins, ochi căprui, tatuaj cu litera „A” pe mâna dreaptă, în zona încheieturii, în prelungirea degetului mare. La momentul plecării era îmbrăcată într-o bluză roșie, hanorac negru cu fermoar și glugă cu inscripția „Fila”, blugi negri și adidași albi cu imprimeu floral.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

7262 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Löschner Elena 21.04.2021 14:00 Ce masuri se iau de către familia ei ca să nu mai dispară?

Social

474 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

974 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.

Alte stiri recente

2798 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

2132 vizualizari
17 ian. 2022 20:35

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.