Acțiune comună a Poliției Municipale și Poliției Locale pentru fluidizarea traficului în zona centrală a Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Apropierea mai mare dintre agentul Poliției Locale Câmpina și cetățean, pe care noul director al acestei instituții, Romeo Văsii, o anunța la preluarea funcției, începe să se vadă și printr-o serie de acțiuni comune cu Poliția Municipală pentru fluidizarea traficului în zona centrală a Câmpinei, mai exact în zona pieței.

”În urma analizei făcute cu Poliția Națională și cu lucrătorii din cadrul Poliției Locale, am constatat că vinerea, în intervalul orar 12.00-14.00, circulația rutieră este îngreunată în zona pieței. Am decis să scoatem mai mulți agenți în stradă și, în colaborare cu agenții Poliției Municipale, să asigurăm fluidizarea traficului în acest interval orar”, ne-a declarat Romeo Văsii, noul director al Poliției Locale Câmpina. (video)
Acțiunea s-a desfășurat pe Strada Republicii, agenți ai Poliției Municipale sau Poliției Locale aflându-se atât la intrarea dinspre Strada Mihail Kogălniceanu, cât și la intrarea în Parcarea Centrală și la trecerile de pietoni din fața Complexului Comercial Romal și din zona Pieței Centrale, adică în punctele cele mai aglomerate. Astfel de acțiuni ale Poliției Locale și Poliției Municipale pentru fluidizarea traficului vor continua, intenționându-se ca în fiecare zi de vineri, în intervalul orar menționat, sau dacă se constată o mai mare aglomerație în alte intervale orare, să se acționeze în consecință.

4582 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 19.02.2021 21:17 Mai mult o incurca, credeti-ma pe cuvant. :)
  • cristian adrian 20.02.2021 09:33 de ce tine vasii masca sub nas?
  • Sempron 20.02.2021 10:33 Felicitări șefului poliției pentru modul în care poartă masca de protecție
  • Nicu 20.02.2021 11:51 Ce să-ți povestesc...mare acțiune/inginerie ! Ce o fi fost așa de greu in analiza și decizia asta? Orice câmpinean știe care sunt zonele aglomerate ; la asta se reduce experiența domnului ?

Actualitate

1817 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2008 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

517 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

3108 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.