Liceenii de la Forestier Câmpina organizează un spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu, colegul lor bolnav de leucemie

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris, luna trecută, despre povestea tristă a lui Andrei Rîndașu, un adolescent de 16 ani, din Câmpina, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. O boală grea, care atacă puternic sistemul umanitar. Andrei luptă împotriva acestei boli, o luptă grea, un tratament cumplit, un chin prin care nu ar fi trebuit să treacă acest copil și nu ar trebui să treacă nimeni prin așa ceva. Dar iată că se întâmplă, este nedrept, dar se întâmplă. Pentru a-și putea continua tratamentul, Andrei are nevoie de sprijin financiar.

Pe 30 noiembrie, familia și prietenii au organizat, în pasajul de la Ceas, o strângere de fonduri pentru tratamentul lui Andrei. La Colegiul Tehnic Forestier, acolo unde Andrei învață într-o clasă cu profil de biologie-chimie, elevii de la toate specializările s-au mobilizat și strâng bani pentru ca Andrei să poată continua tratamentul, un tratament de durată și costisitor. Acum, grupul de voluntari de la Forestier pregătește organizarea unui spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu. Un spectacol la care un bilet va costa doar 7 lei, iar toți banii care se vor strânge vor fi donați lui Andrei. Spectacolul va avea loc pe 7 decembrie 2018, la ora 14.00, la Casa Tineretului, iar organizatorii speră ca alături de ei să vină cât mai multă lume.
"Trebuie să fim cât mai mulți pentru a-l putea ajuta pe Andrei. Acum, în prag de sfinte sărbători, să facem cu toții un mare bine unui tânăr care trece printr-o încercare grea, care luptă pentru viața lui. Este un om bun, liniștit, respectuos, care încearcă să fie puternic, iar noi trebuie să îl ajutăm. La Colegiul Tehnic Forestier suntem o familie, așa am fost învățați de profesorii noștri încă de la început. Suntem a doua familie a lui Andrei. Îmi doresc foarte mult o sală plină la acest spectacol, știu că locuitorii municipiului Câmpina au un suflet mare și tare aș vrea să fie alături de noi, de fapt, alături de Andrei", spune Raluca Voineag, unul dintre membrii grupului de voluntari de la Colegiul Tehnic Forestier.
Liceenii de la Forestier vă așteaptă la spectacol. Pe scenă vor urca tineri soliști din Câmpina și împrejurimi: Daniel Stănciucu și Trupa Midgard, Rareș Zăvoianu și Sorin Moise, Evelina Manole, Naomi Prie, Delia și alții. Toți, împreună, pentru Andrei!

Vă reamintim că, dacă doriți să-l ajutați pe Andrei, puteți dona bani în contul: RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus (tatăl lui Andrei).

Citiți și: Andrei are nevoie de sprijinul nostru! Pe 30 noiembrie, în Câmpina, la Ceas, puteți arăta că Dumnezeu lucrează prin oameni

4062 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2418 vizualizari
19 feb. 2019 21:46

De parcă nu aveau suficientă mizerie pe stradă, câmpinenii de pe Bobâlna s-au trezit cu pământ și în apa "potabilă"

Despre modul în care arată Strada Bobâlna din municipiul Câmpina știm cu toții. Este una dintre cele mai distruse străzi din localitate. O stradă găurită, fără canalizare, inclusă parțial în zona de impozitare A și parțial în zona de impozitare B. Ca și cum nu ar fi suficient, astăzi, la robinetele locuitorilor de pe Strada Bobâlna a curs apă cu pământ, lucru pentru care oamenii sunt profund "recunoscători" societății HidroPrahova. (foto de la cititori)

2229 vizualizari
19 feb. 2019 20:42

Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.

Alte stiri recente

783 vizualizari
20 feb. 2019 08:40

Bilanțul pe 2018 și planurile pe 2019 la Asociația Cultul Eroilor "Regina Maria" Câmpina

Anual, membrii Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Câmpina, se întâlnesc în cadrul unei adunări generale pentru a trece în revistă realizările anului anterior și pentru a face planurile pentru anul abia început. Adunarea generală a avut loc marți, 19 februarie, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina.

3536 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la reședința de pe Strada Ion Heliade Rădulescu, nr. 95, din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.