Liceenii de la Forestier Câmpina organizează un spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu, colegul lor bolnav de leucemie

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris, luna trecută, despre povestea tristă a lui Andrei Rîndașu, un adolescent de 16 ani, din Câmpina, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. O boală grea, care atacă puternic sistemul umanitar. Andrei luptă împotriva acestei boli, o luptă grea, un tratament cumplit, un chin prin care nu ar fi trebuit să treacă acest copil și nu ar trebui să treacă nimeni prin așa ceva. Dar iată că se întâmplă, este nedrept, dar se întâmplă. Pentru a-și putea continua tratamentul, Andrei are nevoie de sprijin financiar.

Pe 30 noiembrie, familia și prietenii au organizat, în pasajul de la Ceas, o strângere de fonduri pentru tratamentul lui Andrei. La Colegiul Tehnic Forestier, acolo unde Andrei învață într-o clasă cu profil de biologie-chimie, elevii de la toate specializările s-au mobilizat și strâng bani pentru ca Andrei să poată continua tratamentul, un tratament de durată și costisitor. Acum, grupul de voluntari de la Forestier pregătește organizarea unui spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu. Un spectacol la care un bilet va costa doar 7 lei, iar toți banii care se vor strânge vor fi donați lui Andrei. Spectacolul va avea loc pe 7 decembrie 2018, la ora 14.00, la Casa Tineretului, iar organizatorii speră ca alături de ei să vină cât mai multă lume.
"Trebuie să fim cât mai mulți pentru a-l putea ajuta pe Andrei. Acum, în prag de sfinte sărbători, să facem cu toții un mare bine unui tânăr care trece printr-o încercare grea, care luptă pentru viața lui. Este un om bun, liniștit, respectuos, care încearcă să fie puternic, iar noi trebuie să îl ajutăm. La Colegiul Tehnic Forestier suntem o familie, așa am fost învățați de profesorii noștri încă de la început. Suntem a doua familie a lui Andrei. Îmi doresc foarte mult o sală plină la acest spectacol, știu că locuitorii municipiului Câmpina au un suflet mare și tare aș vrea să fie alături de noi, de fapt, alături de Andrei", spune Raluca Voineag, unul dintre membrii grupului de voluntari de la Colegiul Tehnic Forestier.
Liceenii de la Forestier vă așteaptă la spectacol. Pe scenă vor urca tineri soliști din Câmpina și împrejurimi: Daniel Stănciucu și Trupa Midgard, Rareș Zăvoianu și Sorin Moise, Evelina Manole, Naomi Prie, Delia și alții. Toți, împreună, pentru Andrei!

Vă reamintim că, dacă doriți să-l ajutați pe Andrei, puteți dona bani în contul: RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus (tatăl lui Andrei).

Citiți și: Andrei are nevoie de sprijinul nostru! Pe 30 noiembrie, în Câmpina, la Ceas, puteți arăta că Dumnezeu lucrează prin oameni

4243 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1930 vizualizari
22 mai. 2019 13:23

Primul proiect european, un mare succes pentru Școala Centrală din Câmpina

Timp de doi ani, la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina s-a derulat un proiect deosebit, în cadrul programului european Erasmus+. Intitulat WATCH, acest proiect extrem de complex, coordonat de profesoara de limba și literatura română - Laura Arman, a avut la bază o idee generoasă - o inovație științifică privind includerea în metologia de lucru a discuțiilor libere cu elevii. Ei bine, la capătul celor doi ani de lucru intens, marți, 21 mai, la Școala Centrală a avut loc activitatea finală din cadrul acestui proiect - concluziile. La eveniment au participat, pe lângă cadrele didactice de la Școala Centrală și conducerea instituției, invitați de la alte unități de învățământ, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, dar și reprezentanți ai școlii din Italia sub coordonarea căreia s-a desfășurat acest proiect. Trebuie precizat faptul că, în luna iulie, la Oxford, este programată o conferință internațională pentru prezentarea și discutarea concluziilor din cadrul tuturor proiectelor Erasmus+, inclusiv din cadrul proiectului derulat de Școala Centrală Câmpina.

2134 vizualizari
22 mai. 2019 10:35

Primăria Câmpina reamintește locuitorilor că în cinci zone din municipiu se efectuează gratuit lucrări de cadastru. Iată actele necesare

La Câmpina au demarat, la începutul acestui an, lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Primăria Câmpina face apel la cetățenii din cele cinci sectoare unde se efectuează, într-o primă etapă, lucrările de cadastru, să permită accesul pe proprietate reprezentanților firmei care face măsurătorile, să prezinte actele doveditoare ale dreptului de proprietate, să identifice limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările și să verifice informațiile privitoare la imobile în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

Alte stiri recente

565 vizualizari
22 mai. 2019 21:47

S-a încheiat prima ediție a proiectului "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi" este un proiect educațional deosebit, derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina. Un proiect complex, care a inclus multe activități, una mai frumoasă ca alta și în care au fost implicați copiii și părinții, cu sprijinul cadrelor didactice, bineînțeles. Astăzi, proiectul a ajuns la final, dar conducerea Grădiniței "Iulia Hasdeu" ar dori să-l transforme în tradiție, iar partea de concurs (fotografii și desene) să se organizeze an de an, să se dezvolte și, poate, la un moment dat, să devină un concurs județean și apoi național, așa cum este "Umbrela Verde" de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".

1254 vizualizari
22 mai. 2019 20:37

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria" din Câmpina, în cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din Cimitirul Eroilor situat pe Strada Bobâlna. Astăzi, a doua zi după marea sărbătoarea creștinească a Sfinților Împărați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele câmpinene, sub îndrumarea angajaților de la Serele Municipale ale Primăriei Câmpina, au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobâlna.