Liceenii de la Forestier Câmpina organizează un spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu, colegul lor bolnav de leucemie

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris, luna trecută, despre povestea tristă a lui Andrei Rîndașu, un adolescent de 16 ani, din Câmpina, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. O boală grea, care atacă puternic sistemul umanitar. Andrei luptă împotriva acestei boli, o luptă grea, un tratament cumplit, un chin prin care nu ar fi trebuit să treacă acest copil și nu ar trebui să treacă nimeni prin așa ceva. Dar iată că se întâmplă, este nedrept, dar se întâmplă. Pentru a-și putea continua tratamentul, Andrei are nevoie de sprijin financiar.

Pe 30 noiembrie, familia și prietenii au organizat, în pasajul de la Ceas, o strângere de fonduri pentru tratamentul lui Andrei. La Colegiul Tehnic Forestier, acolo unde Andrei învață într-o clasă cu profil de biologie-chimie, elevii de la toate specializările s-au mobilizat și strâng bani pentru ca Andrei să poată continua tratamentul, un tratament de durată și costisitor. Acum, grupul de voluntari de la Forestier pregătește organizarea unui spectacol caritabil pentru Andrei Rîndașu. Un spectacol la care un bilet va costa doar 7 lei, iar toți banii care se vor strânge vor fi donați lui Andrei. Spectacolul va avea loc pe 7 decembrie 2018, la ora 14.00, la Casa Tineretului, iar organizatorii speră ca alături de ei să vină cât mai multă lume.
"Trebuie să fim cât mai mulți pentru a-l putea ajuta pe Andrei. Acum, în prag de sfinte sărbători, să facem cu toții un mare bine unui tânăr care trece printr-o încercare grea, care luptă pentru viața lui. Este un om bun, liniștit, respectuos, care încearcă să fie puternic, iar noi trebuie să îl ajutăm. La Colegiul Tehnic Forestier suntem o familie, așa am fost învățați de profesorii noștri încă de la început. Suntem a doua familie a lui Andrei. Îmi doresc foarte mult o sală plină la acest spectacol, știu că locuitorii municipiului Câmpina au un suflet mare și tare aș vrea să fie alături de noi, de fapt, alături de Andrei", spune Raluca Voineag, unul dintre membrii grupului de voluntari de la Colegiul Tehnic Forestier.
Liceenii de la Forestier vă așteaptă la spectacol. Pe scenă vor urca tineri soliști din Câmpina și împrejurimi: Daniel Stănciucu și Trupa Midgard, Rareș Zăvoianu și Sorin Moise, Evelina Manole, Naomi Prie, Delia și alții. Toți, împreună, pentru Andrei!

Vă reamintim că, dacă doriți să-l ajutați pe Andrei, puteți dona bani în contul: RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus (tatăl lui Andrei).

Citiți și: Andrei are nevoie de sprijinul nostru! Pe 30 noiembrie, în Câmpina, la Ceas, puteți arăta că Dumnezeu lucrează prin oameni

3758 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2477 vizualizari
11 dec. 2018 20:57

Lucrările de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina vor fi sistate vineri (14 decembrie 2018) și reluate la primăvară

Reabilitarea Străzii Bobâlna a început în prima săptămână din noiembrie, cu trotuarele de pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre societatea Neptun. S-a lucrat cam două săptămâni, apoi s-a luat o pauză de... alte două săptămâni, pentru ca apoi muncitorii să revină la treabă pentru câteva zile. Vineri, 14 decembrie, va fi emis ordinul de sistare a lucrărilor pe perioada rece, iar activitatea se va relua anul viitor, probabil în primăvară, când timpul o va permite.

2377 vizualizari
11 dec. 2018 18:33

Școlile gimnaziale, grădinițele și mai multe instituții publice din Câmpina primesc pomi de Crăciun din partea Primăriei

Primăria Câmpina a achiziționat 25 de pomi pentru Crăciun, 24 dintre ei cu o înălțime de aproximativ doi metri, iar unul ceva mai înalt, de pestre trei metri, care va fi amplasat și împodobit în holul mare de la intrarea în Casa cu Grifoni. 

Alte stiri recente

2131 vizualizari
12 dec. 2018 11:35

Departe de casă, dar cu România în suflet. Florica Jinga a sărbătorit Centenarul alături de românii din Tenerife

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni. Iar când ești departe de țară, departe de ai tăi, emoția sărbătorii naționale parcă este și mai puternică. Ți-e dor și, poate, doare, iar sufletul ți-e copleșit de România. În Oceanul Atlantic, în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, există un colț de Românie. Pe 1 Decembrie 2018, comunitatea românească de aici a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în straie populare, cu mâncare tradițională și cu muzică românească interpretată de Florica Jinga. A fost o sărbătoare a sufletului românesc în Tenerife, Spania.

2553 vizualizari
11 dec. 2018 20:59

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 11 decembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.