Polițiștii de la Criminalitate Economică au ridicat de la Primăria Câmpina documente privind bazinul, Opelul Insignia și Parcul Durbac

Actualitate (Categoria articolului)

O echipă de ofițeri de la Serviciul de Investigații și Criminalitate Economică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au venit astăzi la Primăria Câmpina, unde au stat de vorbă cu mai mulți angajați și de unde au ridicat mai multe documente pentru verificare. Este vorba despre documente importante legate de bazinul de înot didactic, autoturismul Opelul Insignia cumpărat pentru Poliția Locală, dar folosit o vreme exclusiv de către primarul Horia Tiseanu și licitația privind modernizarea Parcului Durbac.

Potrivit surselor noastre, în cazul bazinului de înot, documentele cerute sunt cele referitoare la modul în care bazinul a fost încredințat pentru administrare unei firme private, contractul de asociere dintre municipalitate și firma Gercom Business, toate hotărârile luate de Consiliul Local în privința bazinului, la cât se ridică cheltuielile cu utilitățile, cine și cum a stabilit procentul de participare a firmei la cheltuieli și cota-parte din profit.
Legat de Opelul Insignia, aici au fost solicitate absolut toate documentele privind achiziționarea, precum și procesele verbale prin care mașina a fost transferată de la Poliția Locală la Primărie și apoi invers (după controlul Curții de Conturi). În cazul Parcului Durbac, de asemenea au fost ridicate documentele privind organizarea licitației în vederea modernizării și contractul cu firma care a câștigat licitația. 

Cercetările continuă pentru fiecare dintre cele trei subiecte enumerate - bazinul, mașina și Parcul Durbac. Sursele noastre spun că la IJP au fost chemaţi deja, pentru audieri, foști și actuali angajați din Primăria Câmpina, iar în perioada următoare vor fi chemate și alte persoane. Interesant este faptul că exact astăzi, când la Primărie au venit polițiștii de la Investigații și Criminalitate Economică, primarul Horia Tiseanu se afla în concediu, la Serviciul de Achiziții Publice nu era nimeni, iar la alte compartimente lipseau tocmai șefii.

9192 vizualizari
11

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • flick 19.04.2016 22:28 Tic - tac, tic - tac .......
  • Raluca 19.04.2016 22:46 Hoopa! Gata, a venit si randul Campinei?! Il salta?
  • UnCetatean 19.04.2016 23:37 Pai sa vina si la Poiana Campina sa verifice cum s-a organizat licitatia pentru introducerea de canalizare in zona garii in 2 randuri si niciodata nu a fost dusa la bun sfarsit! Sau sa intrebe de ce un drum care se considera judetean a fost asfaltat numai unde au unii interese iar in zonele cu adevarate probleme nu s-a asfaltat? Sau cum s-a construit un trotuar in Bobolia pe care anumiti cetateni raman cu masina suspendata cand ies din curte? Sau de ce a trebuit sa se faca trotuar si borduri cand era nevoie de o statie de maxi-taxi acoperita in centrul civic al comunei Poiana Campina si de cosuri de gunoi? Va rugam insistent sa verificati si aceste aspecte.
  • Bogdan St. 19.04.2016 23:49 Mie mi se pare f interesant cu parcul Durbac. Sa facem un mic rezumat: cina s-a batut cu pumnul in piept pentru acest parc ca sa se faca? Consilier Florin Fratila. Ce firma a castigat? Cartagris SRL, firma fostului comisar Manta, asa scria pe alt site. Asta e o chestie foarte foarte interesanta. Asa ca intreb: cine a fost presedinte de comisie de licitatie? Asta e intrebarea! Keep up the good work
  • Cacaimonea 20.04.2016 06:00 De numarul de inmatriculare al masinii opel, nu s-a sesizat nimeni? FXX......pardon FXT, la cetateni ma refer, chiar nu a sesizat nimeni coincidenta stranie?
  • Eu cu cine votez? 20.04.2016 06:01 Se strange latul, suntem curiosi pe unde au disparut banii Campinenilor?
  • Mili 20.04.2016 08:30 Este clar ca lucrurile se misca. Sa fie acesta inceputul sfarsitului pentru candidatul Tiseanu?! Oricum, urat final de cariera politica pentru un om care a stat in fruntea Campinei 20 de ani! Am citit recent o declaratie a lui Horia Tiseanu ca principalul sa model a fost tatal sau. Cred ca dl. Petre Tiseanu se rasuceste in mormant al ce face fiul sau!
  • George 20.04.2016 10:07 Am si eu o întrebare tehnica, de procedura, dacă știe cineva sa îmi spună. Ce urmează in astfel de situații?mdeci, dupa ce vin polițiștii si ridica documente, care ar fi pasul următor? Mulțumesc!
  • Elyf 20.04.2016 10:53 Parcuri peste parcuri cine are nevoie??In Poiana sunt parcuri fara rost făcute in care nu vezi pe nimeni niciodata..nu exista canalizare in secolul asta ..dar facem parcuri ca asta e mai.important sa castige ei bani la licitații slabi si toate cele...rusineeeeree
  • Ion Dandoaselea 20.04.2016 11:37 Cred ca timpul si-a sporit viteza pentru primarul inca in functie.Ceasul ticaie mai repede nu? Si cand ma gandesc la Calea Dacia (va aduceti aminte, multe milioane declarate neeligibile, primul process pierdut - toate din vina administratiei locale), la prelungirea (fara penalitati) a contractului de modernizare a policlinicii si la sumele suportate cu seninatate din bugetul local...brrrrr.... PNL , aveti variant de rezerva pentru primar?
  • campineanca 21.04.2016 15:45 "bogdan st.", bun punct de vedere! cine a semnat la licitatia de la parcul durbac?

Actualitate

1638 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1400 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

405 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

94 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.