CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fetele lui Daniel Vasile încep o nouă ediție de campionat

- Sport -

Fetele lui Daniel Vasile încep o nouă ediție de campionat

UPDATE - Meciul CS Câmpina - Acdemia Juniori Ploiești nu va mai avea loc, după ce ploieștencele au anunțat retragerea din competiție.
Sâmbătă, 16 septembrie, începe o nouă ediție a Campionatului Național de Handbal pentru juniori III, CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile, fiind repartizată în Grupa D, alături de echipe din Prahova și județul Buzău.

Primul meci pentru fetele lui Daniel Vasile este programat pe teren propriu, dar având în vedere că la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” au început lucrările de reabilitare și nu există o altă sală disponibilă în Câmpina, care să asigure condițiile impuse pentru acest nivel, CS Câmpina va juca primul meci... în afara Câmpinei.
Astfel, sâmbătă, 16 septembrie, CS Câmpina va juca în sala de sport de la Breaza cu echipa Academia Junior Ploiești.
Din aceeași grupă mai fac parte echipele Activ Prahova Ploiești, CSM Ploiești, LPS Buzău, CSS Buzău, CSO Mizil, CSM Rm. Sărat, CS Bucov și Victoria Olteni.


15 Sep 2023 07:19 2330 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
240 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
602 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
412 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV