Fetele lui Daniel Vasile încep o nouă ediție de campionat

Sport (Categoria articolului)

UPDATE - Meciul CS Câmpina - Acdemia Juniori Ploiești nu va mai avea loc, după ce ploieștencele au anunțat retragerea din competiție.
Sâmbătă, 16 septembrie, începe o nouă ediție a Campionatului Național de Handbal pentru juniori III, CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile, fiind repartizată în Grupa D, alături de echipe din Prahova și județul Buzău.

Primul meci pentru fetele lui Daniel Vasile este programat pe teren propriu, dar având în vedere că la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” au început lucrările de reabilitare și nu există o altă sală disponibilă în Câmpina, care să asigure condițiile impuse pentru acest nivel, CS Câmpina va juca primul meci... în afara Câmpinei.
Astfel, sâmbătă, 16 septembrie, CS Câmpina va juca în sala de sport de la Breaza cu echipa Academia Junior Ploiești.
Din aceeași grupă mai fac parte echipele Activ Prahova Ploiești, CSM Ploiești, LPS Buzău, CSS Buzău, CSO Mizil, CSM Rm. Sărat, CS Bucov și Victoria Olteni.

1923 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1378 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele întregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

742 vizualizari
01 oct. 2023 12:32

Turneul de handbal feminin, ultima competiție sportivă din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Onoarea de a închide din punct de vedere al evenimentelor sportive Festivalul CâmpinArtrelor și Sporturilor a aparținut handbalului, secția de profil din cadrul CS Câmpina organizând un triunghiular la care au mai luat parte formațiile Transilvania Brașov și CSM Ploiești.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.