Liga A Prahova. Avântul Măneciu - CS Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

Echipierii CSC-ului au avut de mers până la Măneciu pentru penultima deplasare a turului de campionat. A fost o deplasare grea, gazdele învingând la scor de neprezentare.

Este greu de comentat ceva la un astfeld e scor. Poate doar că 2-0 a fost încă de la pauză, că în ciuda unor ocazii bune la poarta adversă, echipierii CSC-ului nu au reușit măcar golul de onoare, astfel că victoria mănecenilor nu poate fi pusă la îndoială.
La fluierul arbitrului Eduard Neagu, antrenorii Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu și Tiberiu Ionescu au trimis în teren pentru CS Câmpina pe: Antal - Bej, Merluță, Năstase (46 Ilie), Crețu, Nichifor (63 Botoșneanu), Bărcănescu, Șchiopu, Dumitru (63 Popa), Dedu, Bobeică (70 Tocitu).
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Petrosport Ploiești.

2185 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1619 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

2 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1107 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.