Lume multă și copii fericiți, așa a fost la Cupa ”24 Ianuarie” la minihandbal feminin, organizată la Câmpina

Sport (Categoria articolului)

În sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc un frumos eveniment sportiv chiar în ziua în care întreaga țară sărbătorea împlinirea a 161 ani de la Unirea principatelor Române. Cupa ”24 Ianuarie” la minihandbal feminin a fost organizată de Clubul Sportiv Câmpina, Primăria, Consiliul Local Câmpina și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova, iar cele trei echipe prezente au fost CS Transilvania Brașov, CSM Ploiești și CS Câmpina, echipa câmpineană fiind antrenată de profesorul Vasile Daniel.

S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, dar în competițiile de minihandbal nu se contabilizează golurile, accentul fiind pus pe pregătirea tinerilor jucători, pe necesitatea de a căpăta experiență și, până la urmă, pe spectacolul sportiv. Și a fost un adevărat spectacol, la care au contribuit din plin atât micuțele jucătoare, care au intrat cu multă ardoare pe teren, cât și spectatorii, în mare parte părinți ai handbalistelor, care și-au încurajat permanent favoritele. La finalul competiției au fost premiate toate cele trei echipe, iar după festivitatea de premiere, parcă la un semn, fetițele s-au prins într-o Horă a Unirii, acolo, pe teren. O horă fără muzică, dar plină de viață, de bucurie!

6134 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

747 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1589 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.