Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

Eveniment (Categoria articolului)

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Primarul Alin Moldoveanu a fost cel care a deschis evenimentul, după ce le-a oferit flori sărbătoritelor zilei, urmat de președintele CAR, Marian Dulă, care a oferit diplome pensionarilor care s-au evidențiat în cercurile din cadrul programului de incluziune socială ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”. Au urmat o serie de momente artistice emoționante - poezii recitate de Meredit Bria, câteva melodii interpretate de Ioana Crijanovschi, poezii din creația proprie de Marina Eliza Caloian, totul încheindu-se cu recitalul de înaltă ținută al Grupului vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, grup condus de profesor Elisabeta Milea.

2019 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 09.03.2023 18:35 Pe când modernizarea sălii de ședințe și spatiilor de la et 1 și 2 al Casei Tineretului?

Eveniment

3198 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.