CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

- Eveniment -

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Primarul Alin Moldoveanu a fost cel care a deschis evenimentul, după ce le-a oferit flori sărbătoritelor zilei, urmat de președintele CAR, Marian Dulă, care a oferit diplome pensionarilor care s-au evidențiat în cercurile din cadrul programului de incluziune socială ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”. Au urmat o serie de momente artistice emoționante - poezii recitate de Meredit Bria, câteva melodii interpretate de Ioana Crijanovschi, poezii din creația proprie de Marina Eliza Caloian, totul încheindu-se cu recitalul de înaltă ținută al Grupului vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, grup condus de profesor Elisabeta Milea.


08 Mar 2023 21:54 2830 vizualizari


Comentarii


  • 09.03.2023 18:35 A.G Pe când modernizarea sălii de ședințe și spatiilor de la et 1 și 2 al Casei Tineretului?
3021 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4021 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
608 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV