Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

Eveniment (Categoria articolului)

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Primarul Alin Moldoveanu a fost cel care a deschis evenimentul, după ce le-a oferit flori sărbătoritelor zilei, urmat de președintele CAR, Marian Dulă, care a oferit diplome pensionarilor care s-au evidențiat în cercurile din cadrul programului de incluziune socială ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”. Au urmat o serie de momente artistice emoționante - poezii recitate de Meredit Bria, câteva melodii interpretate de Ioana Crijanovschi, poezii din creația proprie de Marina Eliza Caloian, totul încheindu-se cu recitalul de înaltă ținută al Grupului vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, grup condus de profesor Elisabeta Milea.

2615 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 09.03.2023 18:35 Pe când modernizarea sălii de ședințe și spatiilor de la et 1 și 2 al Casei Tineretului?

Eveniment

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

796 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.