CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

- Eveniment -

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii - antreprenoriat, investiții publice, investiții private, turism, cultură și altele, fiecare premiu fiind prezentat de câte o personalitate publică sau un oaspete special. Gazdele evenimentului au fost binecunoscuta Andreea Marin și Tatiana Tuță, inițiatorul acestui proiect și fondatorul Tiana Publisher Store. 
Primarul Alin Moldoveanu a obținut Trofeul “PRISPA” la categoria “Investiții publice”, pentru proiectul privind regenerarea urbană din centrul municipiului Câmpina (pasajul subteran și dala pietonală). Un proiect oarecum controversat pe plan local, dar apreciat dincolo de granițele Câmpinei, cu atât mai mult cu cât este singurul proiect de regenerare urbană cu fonduri europene din Regiunea Sud-Muntenia. Inclusiv documentația pentru acest proiect a fost realizată cu fonduri europene.
“Sunt foarte fericit și onorat pentru acest premiu pe care aș vrea să-l dedic Câmpinei și tuturor câmpinenilor care își iubesc cu adevărat orașul. De asemenea, aș vrea să dedic acest premiu echipei mele de la Primăria Câmpina alături de care am muncit la acest proiect pentru care am fost premiați. Nimeni și nimic nu-mi poate lua bucuria acestui premiu extraordinar obținut pentru un proiect extraordinar. Este un proiect îndrăzneț și foarte frumos de transformare a centrului Câmpinei. Trebuie să îndrăznim și să gândim în perspectivă, pentru noile generații, din toate punctele de vedere – arhitectural, peisagistic, urbanistic, economic, social. Este o investiție aprobată de Consiliul Local și pe care o vom realiza în cea mai mare parte din fonduri europene", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.

După cum spuneam, la Gala “România ești TU” s-au acordat multe premii și diplome de excelență, printre cei care au urcat pe scena Palatului Parlamentului pentru a fi premiați numărându-se: cunoscutele soliste Margareta Pâslaru și Monica Anghel, actorii Cuzin Toma, Andrei Văncică și Cătălina Grama, Institutul Autism Voice, Smile Design Clinic, Transylvania College, proiectele turistice “Casa Cositorarului – Sighișoara” sau “Dărmănești – un loc încărcat de istorie”, evenimente precum “Festivalul Borșului Lipovenesc” de la Jurilovca sau Festivalul de Artă “Film în satul românesc”. Au fost multe premii acordate unor inițiative private (pensiuni, ateliere, branduri), unor asociații și fundații, sportivi și cluburi sportive, oameni de radio și televiziune, artiști plastici etc.
De asemenea, două nume cunoscute, din zona noastră, au primit premii la Gală: creatoarea de modă Delia Lazăr - fondatoarea Dahlia Couture și Anda Mănescu – brandul care a redat strălucirea iilor de la Breaza, brodate manual.


16 Mar 2023 07:49 4378 vizualizari


Comentarii


  • 18.03.2023 19:54 Burebista Ce tupeu aveti voi sa spuneti ca 'Romania esti TU'? Romania este una din tarile cele mai corupte din Uniunea Europeana. De fapt, daca ma gandesc putin, primarul Campinei merita diploma si premiul ala. Poate din cauza aia doamnele alea sunt imbacate in negru, de doliu.
  • 17.03.2023 11:24 diss Un premiu fantomă pentru o investiție fantomă! Andreea Marin se plictisea cel mai probabil iar groapa din Cămpina să sperăm că va rămâne doar în visele primarului.
  • 17.03.2023 08:09 Cojocaru Ion Bravo! Felicitări Domnule PRIMAR! Succes în continuare, în rezolvarea tuturor proiectelor și inițiativelor dvs.!
  • 16.03.2023 18:14 Catalinn În sfârșit! Un politician care mă face să ies la vot. Să votez împotriva lui.
  • 16.03.2023 16:24 Tudor Se pare ca orgoliul personal primează in fata dorinței Covârșitoare a câmpinenilor care, prin toate mijloacele posibile-in mod direct, prin media, prin canalele de socializare, prin sondajele efectuate au spus un NU hotărât și repetat construirii pasajului. Cu toate acestea, sfidător, primarul insista sa isi împlinească visul personal, pentru ca, nu e așa, de aceea a fost ales in funcție, sa isi îndeplinească visele. Dezaprobarea cetățenilor? Un lucru prea mărunt pentru a fi luat in calcul. De la înălțimea la care crede ca a ajuns, primarul nu are capacitatea de a se uita către propriul electorat, de a-l asculta și de a face pasul înapoi, atunci când sesizează ca drumul ales de el nu corespunde dorinței cetățenilor. Indiferenta? Incapacitate? Sfidare? Toate la un loc sau poate și altele? Este evident ca primarului ii place pe scena- cum vede una, cum face tot posibilul sa ajungă pe ea, ne putem gândi ca și-a greșit profesia- cu nelipsitul accesoriu-tricolorul, probabil pentru a fi sigur ca este remarcat de participanți și pentru a-și demonstra patriotismul. Dar, cea mai buna demonstrație ar fi cea a respectării funcției pe care o deține, cea de administrator vremelnic al municipiului in interesul cetățeanului. Se pare ca punctul forte al primarului este capacitatea acestuia de a atrage sponsorizări, de fiecare data, doar in interes propriu, pentru realizarea cate unui obiectiv aducător de plus imaginii personale a primarului. Oare tot sponsorizările l-au adus pe primar pe scena Galei…?
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10378 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1339 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1289 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV