Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

Eveniment (Categoria articolului)

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii - antreprenoriat, investiții publice, investiții private, turism, cultură și altele, fiecare premiu fiind prezentat de câte o personalitate publică sau un oaspete special. Gazdele evenimentului au fost binecunoscuta Andreea Marin și Tatiana Tuță, inițiatorul acestui proiect și fondatorul Tiana Publisher Store. 
Primarul Alin Moldoveanu a obținut Trofeul “PRISPA” la categoria “Investiții publice”, pentru proiectul privind regenerarea urbană din centrul municipiului Câmpina (pasajul subteran și dala pietonală). Un proiect oarecum controversat pe plan local, dar apreciat dincolo de granițele Câmpinei, cu atât mai mult cu cât este singurul proiect de regenerare urbană cu fonduri europene din Regiunea Sud-Muntenia. Inclusiv documentația pentru acest proiect a fost realizată cu fonduri europene.
“Sunt foarte fericit și onorat pentru acest premiu pe care aș vrea să-l dedic Câmpinei și tuturor câmpinenilor care își iubesc cu adevărat orașul. De asemenea, aș vrea să dedic acest premiu echipei mele de la Primăria Câmpina alături de care am muncit la acest proiect pentru care am fost premiați. Nimeni și nimic nu-mi poate lua bucuria acestui premiu extraordinar obținut pentru un proiect extraordinar. Este un proiect îndrăzneț și foarte frumos de transformare a centrului Câmpinei. Trebuie să îndrăznim și să gândim în perspectivă, pentru noile generații, din toate punctele de vedere – arhitectural, peisagistic, urbanistic, economic, social. Este o investiție aprobată de Consiliul Local și pe care o vom realiza în cea mai mare parte din fonduri europene", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.

După cum spuneam, la Gala “România ești TU” s-au acordat multe premii și diplome de excelență, printre cei care au urcat pe scena Palatului Parlamentului pentru a fi premiați numărându-se: cunoscutele soliste Margareta Pâslaru și Monica Anghel, actorii Cuzin Toma, Andrei Văncică și Cătălina Grama, Institutul Autism Voice, Smile Design Clinic, Transylvania College, proiectele turistice “Casa Cositorarului – Sighișoara” sau “Dărmănești – un loc încărcat de istorie”, evenimente precum “Festivalul Borșului Lipovenesc” de la Jurilovca sau Festivalul de Artă “Film în satul românesc”. Au fost multe premii acordate unor inițiative private (pensiuni, ateliere, branduri), unor asociații și fundații, sportivi și cluburi sportive, oameni de radio și televiziune, artiști plastici etc.
De asemenea, două nume cunoscute, din zona noastră, au primit premii la Gală: creatoarea de modă Delia Lazăr - fondatoarea Dahlia Couture și Anda Mănescu – brandul care a redat strălucirea iilor de la Breaza, brodate manual.

3943 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 16.03.2023 16:24 Se pare ca orgoliul personal primează in fata dorinței Covârșitoare a câmpinenilor care, prin toate mijloacele posibile-in mod direct, prin media, prin canalele de socializare, prin sondajele efectuate au spus un NU hotărât și repetat construirii pasajului. Cu toate acestea, sfidător, primarul insista sa isi împlinească visul personal, pentru ca, nu e așa, de aceea a fost ales in funcție, sa isi îndeplinească visele. Dezaprobarea cetățenilor? Un lucru prea mărunt pentru a fi luat in calcul. De la înălțimea la care crede ca a ajuns, primarul nu are capacitatea de a se uita către propriul electorat, de a-l asculta și de a face pasul înapoi, atunci când sesizează ca drumul ales de el nu corespunde dorinței cetățenilor. Indiferenta? Incapacitate? Sfidare? Toate la un loc sau poate și altele? Este evident ca primarului ii place pe scena- cum vede una, cum face tot posibilul sa ajungă pe ea, ne putem gândi ca și-a greșit profesia- cu nelipsitul accesoriu-tricolorul, probabil pentru a fi sigur ca este remarcat de participanți și pentru a-și demonstra patriotismul. Dar, cea mai buna demonstrație ar fi cea a respectării funcției pe care o deține, cea de administrator vremelnic al municipiului in interesul cetățeanului. Se pare ca punctul forte al primarului este capacitatea acestuia de a atrage sponsorizări, de fiecare data, doar in interes propriu, pentru realizarea cate unui obiectiv aducător de plus imaginii personale a primarului. Oare tot sponsorizările l-au adus pe primar pe scena Galei…?
  • Catalinn 16.03.2023 18:14 În sfârșit! Un politician care mă face să ies la vot. Să votez împotriva lui.
  • Cojocaru Ion 17.03.2023 08:09 Bravo! Felicitări Domnule PRIMAR! Succes în continuare, în rezolvarea tuturor proiectelor și inițiativelor dvs.!
  • diss 17.03.2023 11:24 Un premiu fantomă pentru o investiție fantomă! Andreea Marin se plictisea cel mai probabil iar groapa din Cămpina să sperăm că va rămâne doar în visele primarului.
  • Burebista 18.03.2023 19:54 Ce tupeu aveti voi sa spuneti ca 'Romania esti TU'? Romania este una din tarile cele mai corupte din Uniunea Europeana. De fapt, daca ma gandesc putin, primarul Campinei merita diploma si premiul ala. Poate din cauza aia doamnele alea sunt imbacate in negru, de doliu.

Eveniment

2182 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

1661 vizualizari
20 sept. 2023 21:51

”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.