Căminul Petrol nu are pază. Abia acum s-au alocat bani pentru un sistem video de supraveghere și o centrală de alarmare

Social (Categoria articolului)

La solicitarea conducerii Colegiului Tehnic "Constantin Istrati", Consiliul Local Câmpina a aprobat ieri, în cadrul rectificării bugetare, alocarea a 25.000 lei pentru luarea unor măsuri de securitate la Căminul Petrol, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Nu există pază deși în incintă se desfășoară multe activități, majoritatea cu copii. La Căminul Petrol se află Clubul Copiilor, atelierele unde fac practică elevii de la Colegiul "Constantin Istrati", aici se pregătesc și sportivii clubului școlar, antrenați de Nicolae Pavel. 

Cu toate acestea, nu există pază, deși Căminul Petrol este o instituție publică. Poate intra cine vrea, când vrea, lucru care nu este deloc normal și despre care noi am mai scris. Pentru că au fost unele situații neplăcute în ultima vreme, conducerea liceului a cerut sprijin financiar administrației locale pentru luarea unor măsuri care vor consta în:
- întocmirea unui studiu de securitate
- achiziționarea de centrale de alarmare, camere de luat vederi și sisteme de înregistrare, practic implementarea unui sistem complet de supraveghere
- asigurarea iluminatului perimetral cu lămpi prevăzute cu senzori de mișcare
- refacerea împrejmuirii pentru întregul complex.
Suma necesară (25.000 lei) va fi alocată de la bugetul local. Inclusiv primarul Horia Tiseanu a susținut necesitatea implementării unui sistem de supraveghere la Căminul Petrol, lucru care, în opinia noastră, trebuia făcut de multă vreme. În luna decembrie a anului trecut, la Căminul Petrol a fost depozitată o parte din aparatura medicală achiziționată pentru Policlinica Municipală. Atunci s-a apelat la Poliția Locală pentru asigurarea temporară a pazei, dar după ce aparatura a fost dusă la Policlinică, s-a terminat și cu paza la Căminul Petrol.

3492 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.