CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Control judiciar prelungit cu 60 de zile și încă o acuzație gravă pentru primarul Horia Tiseanu

- Actualitate -

Control judiciar prelungit cu 60 de zile și încă o acuzație gravă pentru primarul Horia Tiseanu

Procurorii DNA Ploiești au prelungit cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar față de primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Decizia i-a fost anunțată vineri, cu câteva ore înainte de expirarea controlului judiciar impus după audierea de la sfârșitul lunii septembrie.

Horia Tiseanu este urmărit penal într-un dosar de corupție, fiind acuzat de DNA de luare de mită și abuz în serviciu. Ei bine, potrivit unor surse judiciare, după extinderea cercetărilor pe diferite fapte, la aceste două acuzații procurorii au mai adăugat una foarte gravă - delapidare. Am scris la momentul respectiv faptul că, în următoarele două săptămâni după audierea primarului Tiseanu la DNA Ploiești, procurorii au solicitat mai multe documente de la Primăria Câmpina. Vă reamintim că era vorba despre o listă lungă privind contractele de achiziții publice și cele de execuție lucrări din perioada 2013-2016, consumul de carburant pentru mașinile din dotarea Primăriei, chiar și dosarele de concurs pentru unele persoane angajate recent în instituție.
În urma extinderii cercetărilor, DNA a luat decizia prelungirii cu încă 60 de zile a controlului judiciar, adăugând și interdicția de a părăsi țara, interdicție pe care Horia Tiseanu nu a avut-o inițial. Cât despre noua acuzație, cea de delapidare, nu avem deocamdată informații privind faptele comise de Horia Tiseanu în acest sens.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?


28 Nov 2016 13:28 6922 vizualizari



Comentarii






  • 29.11.2016 13:57 Ion Dandoaselea Era de asteptat sa se intample asa. Precum este de asteptat ca acesta sa fie doar varful aisbergului sau altfel zis bulgarele care de-abia a inceput sa se rostogoleasca la vale. Probabil ca vor iesi la iveala foarte multe nereguli in urma studierii documentelor de la primarie. Nereguli la achizitii publice, la acordarea de lucrari, la urmarirea acestora, la angajari, la acordarea de functii, etc. Pe langa abuzul in serviciu este incriminata si neglijenta in serviciu de care functionarii aparatului administrativ -sub directa obladuire a 'Celui mai urmarit penal fiu al municipiului'- dau dovada din plin. Nu-mi permit sa fac nici o acuzatie in sensul asta atata timp cat nu exista vreo hotarare definitiva, dar felul cum arata orasul nostru si starea in care a ajuns acesta reprezinta exemple vii a ceea ce am afirmat inainte. Am inceput prin a scrie ca tot ceea ce ne relateaza autorii articolului era de asteptat. Ce nu era de asteptat insa -in opinia mea- era faptul ca un urmarit penal sa iasa primar la alegerile din iunie. Cand toata lumea vedea ce se intampla pe langa noi, vorbea pe la colturi, se lovea de trista realitate a unui oras muribund, acest individ sa fie ales din nou. Ca multi consilieri locali fac zid in jurul sau este explicabil : sunt oameni mici, manati de propriile lor interese marunte si meschine, o masa, o deplasare pe banii contribuabilului, un mic trafic de influenta, o mica afacere cu fonduri publice, etc. Iar THL a tinut foarte strans in mana (sub obladuirea gingasa a partidului) toate aceste posturi, acordandu-le aplaudacilor lui (imi aduc aminte de un Grama, un Cord, un Briciu ostracizati si stigmatizati imediat ce au emis alte opinii decat cele ale lui El Lider Maximo). La fel nu inteleg de ce acum, in cel de-al doisprezecelea ceas, imaculatul PNL il mai tine inca in brate, de ce se mai asociaza cu imaginea unui corupt. Dar toate acestea se vor plati la alegeri pentru ca -vorba lui Iorga- cine uita nu merita!
  • 29.11.2016 09:24 Vlad Tepes Nu este nici o surpriza ,se fura de mult ca doar sunetem in Epoca SPAGII dupa cea de AUR.Sa speram ca toti HOTII vor fi indepartati si adusi la locul lor ,poate se stinge si aceasta CULTURA si MENTALITATE ,ca poti fura din bani publici fiind platit f.bine fara sa faci mai nimic.Nu cred ca este vreun PRIMAR sa nu fi luat SPAGA sau MITA,excluzand pe cei ce au pierdut alegerile sau au murit. Partidele stiu dar nu au SOLUTII(se fura si la varf) ei tot vor incerca sa FURE ,important e sa fie si prinsi dar nu vom PROGRESA prea curand.Se pare ca singura institutie ce traseaza directia societatii este DNA-ul din pacate,vom mai astepta sa vina alte generatii neatinse de HOTIE .
  • 28.11.2016 21:53 Dan Sfidarea lui Tiseanu nu a avut limite. A plecat la plimbare in Macedonia cât era pus sub control. Pe bani publici, cu primăria.
2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2605 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1457 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5424 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV