Cele două adolescente din Poiana Câmpina, dispărute joi de acasă, au fost găsite la Constanța

Social (Categoria articolului)

Fetele au fost recunoscute astăzi, pe stradă, de un cetățean care a anunțat poliția. Acum, Andreea Dina și Ana Maria Nedelcu se află în custodia Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, de unde urmează să fie preluate de polițiștii din Poiana Câmpina și aduse acasă.

Din primele informații, se pare că minorele au plecat din Poiana Câmpina la București, pentru ca apoi să ajungă în Constanța. Asupra lor, polițiștii au găsit 13.000 lei și 10 grame aur, bani și bijuterii pe care Ana Maria Nedelcu le-a luat de acasă înainte de a fugi împreună cu prietena ei. 
Vă reamintim, fetele au dispărut joi după-amiază, iar spre seară familiile au sesizat Poliția și astfel au început căutările. Mai întâi au fost căutate în Poiana Câmpina și împrejurimi de echipaje mixte formate din polițiști și voluntari. Dispariția a fost anunțată în țară, iar mass-media a difuzat imagini cu cele două minore.

11052 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bobby 23.10.2016 14:58 Cu scuzele de rigoare numai la rromi gasesti aur si bani multi.Un cetatean care a muncit 30 ani nu are cateva grame aur.

Social

1896 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4446 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.