Victor Andrei (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), medalie de bronz la săritura în lungime, la Campionatul Național de Atletism Juniori II

Sport (Categoria articolului)

Evoluțiile bune și foarte bune pentru sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina (club coordonat de prof. Mihaela Marin) au continuat și în ziua a doua a Campionatului Național de Atletism Juniori II. După ce în prima zi a întrecerilor, câmpinenii au dominat proba de aruncarea greutății, pe care au câștigat-o atât la feminin, cât și la masculin, astăzi Câmpina a fost din nou prezentă pe podium în proba de săritura în lungime, prin Victor Andrei (antrenor Jenica Bran).

În proba masculină de săritura în lungime de la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori II au fost înscriși 37 de concurenți din întreaga țară. Victor Andrei a reușit o performanță notabilă în preliminarii, calificându-se în finală cu o săritură de 6,51m, a doua performanță a calificărilor. În finala desfășurată la numai două ore de la calificări, Victor Andrei nu a reușit să repete rezultatul, săritura sa oprindu-se la 6,38m, cu care s-a clasat pe locul al treilea, la numai 7 cm de titlul de vicecampion național.

Citiși și Câmpina a dominat proba de aruncarea greutății la Campionatul Național Juniori II

4577 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1561 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

819 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

599 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

183 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.