CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Juniorii Red Bull din Formula 2 şi Formula 3

- Sport -

Juniorii Red Bull din Formula 2 şi Formula 3

Academia Red Bull este locul în care vrei să ajungi dacă ești un tânăr pilot care vrea să concureze în Formula 1. Determinarea, experiența și dorința de a câștiga sunt o parte din caracteristicile definitorii ale juniorilor Red Bull care izbutesc în lumea sporturilor cu motor. Posibilitățile oferite și susținerea financiară sunt niște oportunități aparte care le oferă tinerilor piloți șansa de a-și dezvolta abilitățile și de a își îndeplini visul de a ajunge să concureze în Formula 1.

Formula 2
Zane Maloney

Campion în Formula 4, Zane a fost recrutat de către Academia Red Bull la sfârșitul anului trecut datorită reușitelor sale. La sfârșitul sezonului, ritmul incontestabil de cursă și performanțele uimitoare din calificări l-au pus în competiție pentru titlu. Luptele aprige cu Victor Martins și Oliver Bearman i-au oferit eventual șansa de a se apropia la 5 puncte de câștigarea titlului, demonstrându-și  îndemânarea și talentul. Zane a primit și rolul de pilot de teste în cadrul echipei Red Bull și va concura în acest an cu echipa Rodin Carlin, alături de Enzo Fittipaldi.
Enzo Fittipaldi
Enzo Fittipaldi, nepotul multiplului campion Emerson Fittipaldi, dar și campion în Formula 4 - Italia va participa anul acesta cu Rodin Carlin. Adăugându-și 6 podiumuri în palmares sezonul trecut și arătându-și abilitățile incontestabile, Enzo a surprins atât fanii, cât și echipele, reușind să obțină rezultate remarcabile cu o mașină din a doua parte a clasamentului. Revenind în Formula 2 după un accident grav, Enzo a reușit să-și arate aptitudinile, impresionând echipa Red Bull care l-a primit la finalul sezonului în academia sa.
Directorul echipei Rodin Carlin s-a declarat foarte mulțumit de perechea de piloți din acest an, considerând-o una impresionantă și cu foarte mult potențial. Aceștia speră să se lupte pentru a menține locul doi la general în cadrul campionatului.
Dennis Hauger
Campionul din Formula 3 și-a arătat din plin în decursul anului trecut aptitudinile, terminând sezonului cu 4 podiumuri la adresa sa și 2 curse câștigate. În prima sa campanie în Formula 2 a reușit să termine pe locul zece la general după un an plin de suișuri și coborâșuri. În acest an, Dennis va participa cu MPMotorsport, câștigătorii titlului de anul trecut. Directorul echipei, Sander Dorsman, speră să fi găsit în Dennis următorul campion al Formulei 2, bazându-se pe experiența și abilitățile sale; elemente care se pot converti într-un ritm de cursă consistent și rezultate mai bune. Dorința aprigă a lui Dennis de a câștiga titlul și determinarea echipei ar trebui să îl pună în disputa pentru titlu.
Jak Crawford
Multiplu campion în karting și unul dintre cei mai buni piloți americani ai momentului, Jak Crawford și-a făcut simțită prezența încă de la prima participare la campionatele europene. Recrutat de către academie încă din 2020, acesta a dovedit că se poate lupta pentru a câștiga diferite campionate. Pe parcursul întregului sezon în Formula 3, Jak s-a aflat în disputa pentru titlu, terminând sezonul cu 5 podiumuri și o cursă câștigată la Spielberg, în Austria. În acest an va concura cu Hitech Pulse-Eight, alături de Isack Hadjar.
Isack Hadjar
După un sezon de excepție în Formula 3, în care acesta a reușit să obțină o mulțime podiumuri și rezultate remarcabile, Isack este foarte încrezător în sezonul care urmează și speră că va putea fi promovat în Formula 1 începând cu anul 2024. Etalându-și talentul și luptând pentru titlu încă din prima sa campanie în Formula 3, Isack a reușit să capteze atenția echipelor de Formula 1. Având încredere în mașina oferită de Hitech și bucurându-se de legătura dintre el și echipă, Isack speră să poată converti determinarea sa în rezultate excelente și în acest an pentru o posibilă promovare.
Ayumu Iwasa
Campion în Formula 4 - Franța și câștigător al premiului Antoine Hubert, Ayumu Iwasa s-a putut bucura de o primă campanie uluitoare în Formula 2. Acesta a reușit să își arate abilitățile și îndemânarea atât în regimul curselor, cât și în calificări, lucru ce i-a permis să se apropie cu ușurință de lideri cu o mașină din a doua parte a grilei. Acesta își va continua campania cu DAMS, sperând la rezultate mai valoroase în cadrul campionatului.

Formula 3
Sebastian Montoya
Sebastian Montoya, fiul fostului pilot de Formula 1 Juan Pablo Montoya, va fi sigurul pilot afiliat Red Bull din cadrul campionatului de Formula 3. Acesta a participat anul trecut în cadrul campionatului Formula Regional, cu Prema Racing, dar și-a făcut apariția pentru prima oară în padock la penultima rundă a sezonului la Zandvoort. Performanțele din acel weekend i-au garantat un loc în decursul acestui sezon la Hitech Pulse-Eight. Pe lângă campionatul de Formula 3, Sebastian va participa și în cadrul Campionatulului European de Anduranță, ELMS, alături de tatăl său, pentru a-și dezvolta abilitățile și a învăța cu îndestulare despre condițiile în care se desfășoară cursele de anduranță.
Conform celor prezentate mai sus, așteptăm un sezon competițional care să ne depășească așteptările.


Text și foto - Diana Badea
(Foto - 
Dennis Hauger, Hungaroring, 2022)


13 Feb 2023 09:59 3378 vizualizari


Comentarii






279 vizualizari 27 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă dimineață. Runda va continua după-amiază și se va încheia duminică. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
160 vizualizari 27 Apr 2024 13:06 Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Olympic RHF București 29-22

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Olympic RHF București 29-22

Fetele pregătite de Daniel Vasile au susținut un nou joc în cadrul turneului semifinal Speranța 2, întâlnind în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” formația Olympic RHF București.

citeste mai mult
258 vizualizari 27 Apr 2024 08:09 Câmpineanca Georgeta Popescu, premiată la Centenarul Federației Române de Bob și Sanie

Câmpineanca Georgeta Popescu, premiată la Centenarul Federației Române de Bob și Sanie

Un prilej de mare bucurie pentru sportul câmpinean a fost Centenarul Federației Române de Bob și Sanie, acolo unde a fost premiată și sportiva din Câmpina, Georgeta Popescu.

citeste mai mult
1036 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV