Alegeri la PSD Câmpina. Mihaela Voicilă este noul președinte al organizației locale

Politică (Categoria articolului)

PSD Câmpina și-a ales în această seară o nouă conducere. Conferința de alegeri a început la ora 18.00 și s-a terminat puțin după ora 21.00.

Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei Tineretului, în prezența mai multor lideri ai organizației județene: președintele Bogdan Toader, președintele executiv Cornel Nanu, vicepreședinții Fabioara Ionescu, Emanoil Savin, Rareș Enescu și Andrei Nicolae. De asemenea, a participat și Rodica Paraschiv, fost prefect al județului, în prezent membru al PSD Prahova. 
Pentru funcția de președinte al organizației locale au candidat Mihaela Voicilă (vicepreședinte PSD la nivel de județ) și Livia Lupu (consilier local). A câștigat Mihaela Voicilă cu 47 de voturi, în timp ce contracandidata sa a avut 43 de voturi. Ulterior, Livia Lupu a fost aleasă președinte executiv al PSD Câmpina. Vom reveni cu componența întregului Birou local de conducere (10 vicepreședinți, un secretar, un trezorier și patru membri). 

4377 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcel 05.10.2016 22:06 Wow! Cu noua conducere, e clar se duce draq si partidul asta! Cat mai ramasese din el!
  • ion enescu 06.10.2016 11:49 Felicitari pentru conducerea PSD Câmpina, celor care nu le convine să vină alături de noi. ...
  • Moraru 06.10.2016 18:10 Inca un partid care se autodistruge!
  • Horia Frincu 07.10.2016 09:40 Câștiga PNL în Câmpina chiar și cu Tiseanu pe Rudului...
  • maria 07.10.2016 15:01 Eu cred ca o sa fie foarte bine cu Doamna Mihaela Voicila Presedinta Psd a organizatiei Campina.Felicitari.
  • As 07.10.2016 21:06 Desi am avut o oarecare, sa-i spun ''simpatie'' pentru PSD datorita faptului ca a intreprins cate ceva pentru binele cetatenilor(ma refer in special la pensii),acum ma dezgusta orice partid.In toti acesti ani,dupa 1990, fiecare pentru a-si atinge scopul au facut promisiuni de tot felul,ca mai apoi sa le uite cu seninatate, in schimb si-au umplut buzunarele proprii. Asa ca mai are importanta ca in momentul de fata avem un alt presedinte al filialei PSD Campina sau ca pe lista candidatilor la parlamentare nu este nici un campinean? De asemenea,pe lista candidatilor la parlamentare apare deputatul Vlad Alexandru Cosma.Sa fie oare o eroare sau coincidenta de nume cu fostul presedinte al CJ Prahova?
  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Câmpina 18.12.2016 12:28 La ordinul lui Georgică, nici măcar câmpinean, am fost exclus, în lipsă, din PSD Câmpina. Nu știu ce părere are doamna Voicilă, dar dacă a știut de abuzul lui Severin și al fostului președinte care îl „iubeau” pe Somnorel Antonescu, nu are rost să repare nimic.

Politică

2263 vizualizari
10 mar. 2019 19:14

Victor Ponta și Ludovic Orban, uniți împotriva Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții. "O mega escrocherie!"

1 comentarii

Fostul premier Victor Ponta, lider al Partidului PRO România și Ludovic Orban, președintele PNL, au atacat în termeni duri Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI), după ce vineri, 8 martie, Ministerul Finanțelor a publicat lista companiilor care vor face parte din acest fond și a fost pus în dezbatere proiectul de hotărâre de Guvern privind înființarea FSDI. "Fondul Suveran de Jefuire a României de către mafioții Dragnea și Vâlcov", spune Victor Ponta, în timp ce Ludovic Orban vorbește despre FSDI ca fiind " o megaescrocherie prin care Dragnea vrea să pună sun control politic cele mai importante și profitabile companii românești".

4367 vizualizari
28 feb. 2019 10:12

Biroul de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina s-a înscris în PMP

O mutare interesantă pe scena politică locală a avut loc miercuri, 27 februarie, atunci când membrii Biroului de conducere al Partidului Pro România - Filiala Câmpina au decis să părăsească această formațiune politică și să se înscrie în PMP. Pro România este partidul format, la nivel național, în jurul lui Victor Ponta și coordonat în Prahova de europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Alte stiri recente

466 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

576 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.