Alegeri la PSD Câmpina. Mihaela Voicilă este noul președinte al organizației locale

Politică (Categoria articolului)

PSD Câmpina și-a ales în această seară o nouă conducere. Conferința de alegeri a început la ora 18.00 și s-a terminat puțin după ora 21.00.

Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei Tineretului, în prezența mai multor lideri ai organizației județene: președintele Bogdan Toader, președintele executiv Cornel Nanu, vicepreședinții Fabioara Ionescu, Emanoil Savin, Rareș Enescu și Andrei Nicolae. De asemenea, a participat și Rodica Paraschiv, fost prefect al județului, în prezent membru al PSD Prahova. 
Pentru funcția de președinte al organizației locale au candidat Mihaela Voicilă (vicepreședinte PSD la nivel de județ) și Livia Lupu (consilier local). A câștigat Mihaela Voicilă cu 47 de voturi, în timp ce contracandidata sa a avut 43 de voturi. Ulterior, Livia Lupu a fost aleasă președinte executiv al PSD Câmpina. Vom reveni cu componența întregului Birou local de conducere (10 vicepreședinți, un secretar, un trezorier și patru membri). 

4604 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcel 05.10.2016 22:06 Wow! Cu noua conducere, e clar se duce draq si partidul asta! Cat mai ramasese din el!
  • ion enescu 06.10.2016 11:49 Felicitari pentru conducerea PSD Câmpina, celor care nu le convine să vină alături de noi. ...
  • Moraru 06.10.2016 18:10 Inca un partid care se autodistruge!
  • Horia Frincu 07.10.2016 09:40 Câștiga PNL în Câmpina chiar și cu Tiseanu pe Rudului...
  • maria 07.10.2016 15:01 Eu cred ca o sa fie foarte bine cu Doamna Mihaela Voicila Presedinta Psd a organizatiei Campina.Felicitari.
  • As 07.10.2016 21:06 Desi am avut o oarecare, sa-i spun ''simpatie'' pentru PSD datorita faptului ca a intreprins cate ceva pentru binele cetatenilor(ma refer in special la pensii),acum ma dezgusta orice partid.In toti acesti ani,dupa 1990, fiecare pentru a-si atinge scopul au facut promisiuni de tot felul,ca mai apoi sa le uite cu seninatate, in schimb si-au umplut buzunarele proprii. Asa ca mai are importanta ca in momentul de fata avem un alt presedinte al filialei PSD Campina sau ca pe lista candidatilor la parlamentare nu este nici un campinean? De asemenea,pe lista candidatilor la parlamentare apare deputatul Vlad Alexandru Cosma.Sa fie oare o eroare sau coincidenta de nume cu fostul presedinte al CJ Prahova?
  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Câmpina 18.12.2016 12:28 La ordinul lui Georgică, nici măcar câmpinean, am fost exclus, în lipsă, din PSD Câmpina. Nu știu ce părere are doamna Voicilă, dar dacă a știut de abuzul lui Severin și al fostului președinte care îl „iubeau” pe Somnorel Antonescu, nu are rost să repare nimic.

Politică

2848 vizualizari
15 iun. 2019 19:45

Klaus Iohannis, viitorul președinte al Consiliului European? Dacă da, cum va fi lupta pentru președinția României?

Președintele României, Klaus Iohannis, se află printre favoriți în cursa pentru președinția Consiliului European, lucru menționat într-un articol apărut în prestigioasa publicație britanică Financial Times. Peste o săptămână, la Bruxelles, va avea loc summit-ul Consiliului European, acolo unde liderii UE vor discuta din nou despre președinția celor mai importante instituții – Comisia Europeană, Consiliul European, Parlamentul European și Banca Centrală Europeană.

2881 vizualizari
27 mai 2019 21:30

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, mulțumește alegătorilor pentru încredere și vot

A fost o noapte lungă la majoritatea sediilor de partid din Câmpina. Una dintre formațiunile politice care s-a declarat mulțumită de rezultatul votului a fost Partidul Mișcarea Populară, care prin vocea viceprimarului Adrian Pițigoi, președinte al Organizației Câmpina și secretar executiv la nivel național, le transmite un mesaj alegătorilor.

Alte stiri recente

3926 vizualizari
16 iun. 2019 20:42

Intervenții ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Breaza, Șotrile, Telega, Valea Doftanei, Azuga și Bușteni

Jandarmii prahoveni au avut mai multe intervenții, în ultimele zile, la solicitarea unor locuitori sau turiști, pentru îndepărtarea urșilor din preajma unor gospodării ori din zona unor trasee turistice. Numai în acest week-end s-au efectuat nouă astfel de intervenții, urșii fiind alungați cu semnalele acustice și luminoase de la autospecialele Jandarmeriei. Iar astfel de cazuri nu s-au înregistrat doar în stațiunile montane, unde se întâmplă frecvent ca urșii să coboare în căutare de mâncare, ci și la Breaza, la Șotrile, Telega și Valea Doftanei.

2494 vizualizari
16 iun. 2019 11:14

În atenția administrației locale câmpinene. Lăsați copiii să bată mingea gratuit pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot!

1 comentarii

Câțiva copii de gimnaziu, vreo cinci, s-au dus să joace baschet pe terenul multifuncțional de lângă bazinul de înot din municipiul Câmpina. Nu li s-a permis accesul de către paznicul de la bazin. Patru dintre ei au încercat din nou, în ziua următoare, iar situația a fost aceeași - "Nu se intră decât contra-cost. Plătiți taxa de intrare, îmi aduceți chitanța și vă las să jucați". Cam așa stau lucrurile, iar părinții sunt revoltați că, pe un teren realizat cu fonduri de la bugetul local, nu este permis accesul gratuit al copiilor. Copii de 11-12 ani, care vor să bată mingea și să arunce la coș. Taxa de închiriere a terenului multifuncțional, aprobată de Consiliul Local Câmpina, este de 25 lei/oră de luni până vineri, între orele 8.00-16.00; 35 lei/oră de luni până vineri, între orele 16.00-22.00 și în week-end.