Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere.

Astfel, pe 24 iunie, la ora 10.30, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism pe Strada Oradea, din cartierul Turnătoriei, autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitate. Cu ocazia verificării documentelor, s-a constat că autorizația de circulație provizorie era expirată, astfel că bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.
În ziua următoare, sâmbătă, 25 iunie, la ora 15.30, polițiștii câmpineni au oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu un autovehicul condus de un bărbat de 62 de ani, domiciliat în comuna Gorgota. Pentru că la înmânarea actelor, polițiștii au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,50m/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice și s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Tot cu un dosar penal, dar pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere s-a ales și un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Câmpina, după ce a fost oprit de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.30, pe Șoseaua Paltinu. În plus, la testarea cu aparatul etilotest, acestea a indicat o valoare de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2057 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

589 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2085 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3297 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1707 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)