Ilinca Șandru, absolventa de la CNNG cu 10 la bacalaureat: ”Voi lucra în IT, dar și mai mult îmi doresc să-mi continui cariera sportivă”

Social (Categoria articolului)

Mihaela Ilinca Șandru a terminat clasa a XII-a la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, la profilul Matematică - Informatică, având ca diriginte pe profesor Natalia Constantin. Este una dintre cele trei eleve care au obținut la examenul de bacalaureat media 10. La mai puțin de 24 de ore de la aflarea rezultatelor, Ilinca Șandru a acceptat un scurt dialog.

Tânăra ne-a povestit cum i s-a părut examenul de bacalaureat, venit la finalul unui semestru atipic, cu multe restricții din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus, dar și ce amintiri îi vor rămâne în suflet din perioada liceului. Ilinca își dorește să urmeze cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Univesității Politehnice București, apoi să lucreze cel mai probabil la o firmă în domeniul IT, dar și mai mult își dorește să poată continua o frumoasă carieră sportivă. Tânăra absolventă practică artele marțiale la Clubul Tricolorul Breaza. Ne-a povestit cum a ajuns la artele marțiale, dar și bucuria pe care a avut-o anul trecut când a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de la Stuttgart, din Germania, unde a învins în proba de kata individual. (video)

6348 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pavel Fischer (Mincu) 13.05.2021 21:10 Caut familia Sandru drin Breaza, Str, Caporal Dumitrache. Am petrecut copiläriea la aceastä familié, dupäü care am emigrat. Titicä, Gigi si Adrian au fost companionii mei. Sinteti din aceastä familie?

Social

1410 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

668 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

208 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

348 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.