Stația de carburanți ETU Oil&Gas din Câmpina a redus masiv prețurile: motorina standard costă 3,88 lei/litru

Actualitate (Categoria articolului)

Ca urmare a aplicării unui adaos comercial de numai 0,1%, prețurile la toate categoriile de carburanți s-au redus considerabil la benzinăria ETU Oil&Gas situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina. Un litru de motorină, sortimentul standard, cel popular, se comercializează cu 3,88 lei cu tot cu TVA, față de 4,46 lei cât a fost până acum. Media în piață la acest tip de carburant este de 4,43 lei/litru.

De asemenea, un litru de benzină standard coboară de la 4,52 lei la 4,12 lei. În piață, sortimentul de benzină popular se vinde în medie cu 4,45 lei/litru. De asemenea, stația ETU vinde motorina premium cu 4,4 lei/litru, în scădere de la 4,85 lei/litru, și benzina premium cu 4,7 lei/litru, față de 5,17 lei/litru. Practic, sortimentele premium vor fi mai ieftine decât cele populare de pe piață. Un litru de GPL se comercializează cu 2,03 lei, în scădere de la 2,52 lei/litru. Media în piață a acestui combustibil este de 2,52 lei/litru.
Vă reamintim faptul că societatea Neptun SA Câmpina și proprietarul acesteia, omul de afaceri Mihai Anastasescu, au decis să ajute mediul de afaceri, pe câmpineni și pe locuitorii din regiunile limitrofe, să treacă mai ușor peste dificultățile generate de pandemia de coronavirus. Astfel, începând de astăzi, 15 septembrie 2020, ora 11.00, până la 31 decembrie 2020, carburanții comercializați în stația de distribuție ETU Oil&Gas din Câmpina, deținută de Neptun SA, au un adaos comercial de numai 0,1%, fapt a condus la o ieftinire masivă a tuturor tipurilor de combustibil: benzină, motorină și GPL. Ieftinirea carburanților la stația Etu Oil&Gas Câmpina este primul gest major făcut de un om de afaceri cu scopul de a sprijini comunitatea locală și mediul de afaceri grav afectate de criza economică declanșată de măsurile impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus. (P)

6751 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

7 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1731 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

2322 vizualizari
21 ian. 2021 19:17

Vântul schimbării directorilor de școli nu afectează Câmpina

1 comentarii

Aproximativ 1.000 de directori de grădinițe, școli gimnaziale și licee din țară au fost schimbați în luna ianuarie 2021 în mai multe județe ale țării, inclusiv în Prahova, demers care a creat numeroase nemulțumiri în teritoriu. După cum a anunțat Ministerul Educației, este vorba despre directori numiți pe post cu detașare, iar inspectoratele școlare din județele respective i-au schimbat din funcții pentru că le-a încetat detașarea. Au fost înlocuiți cu alte persoane până la organizarea concursului pentru ocuparea postului.

2617 vizualizari
20 ian. 2021 19:43

Primarii municipiilor au obținut de la Guvern promisiunea degrevării bugetelor locale de o serie de cheltuieli

Asociația Municipiilor din România, structură din care face parte și Câmpina, primarul Alin Moldoveanu fiind și membru în Comitetul Director al AMR, a reușit să obțină de la Guvern promisiunea rezolvării unor probleme astfel încât bugetele locale să fie degrevate de anumite cheltuieli. De asemenea, Guvernul a acceptat propunerea AMR de transferare a unor bunuri (imobile și terenuri) din domeniul public sau privat al statului, către autoritățile locale.