Împreună pentru Georgiana, tânăra de 24 de ani, diagnosticată cu cancer limfatic

Social (Categoria articolului)

Georgiana Manea are 24 de ani. Este tânără, frumoasă, inteligentă. A absolvit facultatea, se pregătea să-și termine studiile de master, să intre într-o nouă etapă a vieții ei. Dar brusc, totul s-a schimbat. Georgiana a fost diagnosticată cu Limfom Non-Hodgkin - cancer limfatic, iar acum luptă pentru viața ei într-un spital din Turcia, acolo unde, de altfel, i-a fost pus și diagnosticul corect. Are nevoie de tratament și transplant de măduvă. Are nevoie de bani pentru asta, 92.000 euro. Are nevoie de noi!

Cu siguranță, ați văzut pe rețelele de socializare fotografia Georgianei și apelul prietenilor ei. Poate că v-ați oprit câteva secunde să citiți, poate chiar ați răspuns acestui apel, poate ați trecut mai departe... Da, e dureros chiar și că citești acele rânduri, dar gândiți-vă la suferința acestei fete de 24 de ani, acolo, pe patul de spital, așteptând să se producă o minune. Nimeni nu ar trebui să treacă prin asta! Este nedrept ceea ce se întâmplă așa cum este nedrept ca sănătatea unui om, viața unui om să se măsoare în bani. Mulți bani, o sumă pe care, după cum spun și prietenii Georgianei, familia ei nu ar putea să o strângă niciodată fără ajutorul nostru, al comunității. Haideți să punem mână de la mână și să ajutăm, să fim noi toți oamenii prin care să lucreze Dumnezeu în cazul lui Georgianei! Orice sumă este importantă, mai mare sau mai mică, nu contează, cât poate fiecare.
Înainte de a posta conturile în care se pot face donații, vă rugăm să intrați pe Facebook, în Grupul Vreau să o ajut pe Georgiana. Veți descoperi aici o mobilizare extraordinară a unor oameni minunați (persoane fizice și persoane juridice), care și-au dat mâna pentru a sănătatea și viața Georgianei. Veți găsi acolo numeroase obiecte scoase la licitație, banii încasați urmând să fie virați în conturile Georgianei. Veți găsi numeroase oferte de la diferite firme, tot în același scop. S-au implicat trup și suflet în această campanie umanitară: Magazinul Vraja Jucăriiilor, Family Studio, AZ Performance - Chiptuning - Campina
, PKM PISTONAUTO, MarArt Creativity, PicArt Print, Ciupercăria Brebu, RACE CAR WASH Spălătorie Auto Self Service Câmpina, Ferma Istrate, La Măriuca, Sofprest Protect Security, TopCar, Aveuro Med și multe altele, cărora ne cerem scuze că nu le-am menționat aici.
Chiar dacă suntem o comunitate mică, putem face lucruri mari. Putem salva o viață!

Donații directe pentru Georgiana:
Conturi de lei:
RO02RZBR0000060019838215 – Manea Georgiana Elena (Raiffeisen)
RO81RZBR0000060006371932 – Manea Neculai Adrian (Raiffeisen) – tatăl Georgianei

Cont de euro:
RO92BACX0000001494360000 – Manea Teodor Mihail (Unicredit) – fratele Georgianei

Cont REVOLUT:
Vlad Pahonțu – 0727.355.351 (dacă tranzacția ește în așteptare, trimiteți un mesaj la acest număr de telefon pentru revendicarea donației)

4595 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7345 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

5 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

12 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1212 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.