CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Împreună pentru Georgiana, tânăra de 24 de ani, diagnosticată cu cancer limfatic

- Social -

Împreună pentru Georgiana, tânăra de 24 de ani, diagnosticată cu cancer limfatic

Georgiana Manea are 24 de ani. Este tânără, frumoasă, inteligentă. A absolvit facultatea, se pregătea să-și termine studiile de master, să intre într-o nouă etapă a vieții ei. Dar brusc, totul s-a schimbat. Georgiana a fost diagnosticată cu Limfom Non-Hodgkin - cancer limfatic, iar acum luptă pentru viața ei într-un spital din Turcia, acolo unde, de altfel, i-a fost pus și diagnosticul corect. Are nevoie de tratament și transplant de măduvă. Are nevoie de bani pentru asta, 92.000 euro. Are nevoie de noi!

Cu siguranță, ați văzut pe rețelele de socializare fotografia Georgianei și apelul prietenilor ei. Poate că v-ați oprit câteva secunde să citiți, poate chiar ați răspuns acestui apel, poate ați trecut mai departe... Da, e dureros chiar și că citești acele rânduri, dar gândiți-vă la suferința acestei fete de 24 de ani, acolo, pe patul de spital, așteptând să se producă o minune. Nimeni nu ar trebui să treacă prin asta! Este nedrept ceea ce se întâmplă așa cum este nedrept ca sănătatea unui om, viața unui om să se măsoare în bani. Mulți bani, o sumă pe care, după cum spun și prietenii Georgianei, familia ei nu ar putea să o strângă niciodată fără ajutorul nostru, al comunității. Haideți să punem mână de la mână și să ajutăm, să fim noi toți oamenii prin care să lucreze Dumnezeu în cazul lui Georgianei! Orice sumă este importantă, mai mare sau mai mică, nu contează, cât poate fiecare.
Înainte de a posta conturile în care se pot face donații, vă rugăm să intrați pe Facebook, în Grupul Vreau să o ajut pe Georgiana. Veți descoperi aici o mobilizare extraordinară a unor oameni minunați (persoane fizice și persoane juridice), care și-au dat mâna pentru a sănătatea și viața Georgianei. Veți găsi acolo numeroase obiecte scoase la licitație, banii încasați urmând să fie virați în conturile Georgianei. Veți găsi numeroase oferte de la diferite firme, tot în același scop. S-au implicat trup și suflet în această campanie umanitară: Magazinul Vraja Jucăriiilor, Family Studio, AZ Performance - Chiptuning - Campina
, PKM PISTONAUTO, MarArt Creativity, PicArt Print, Ciupercăria Brebu, RACE CAR WASH Spălătorie Auto Self Service Câmpina, Ferma Istrate, La Măriuca, Sofprest Protect Security, TopCar, Aveuro Med și multe altele, cărora ne cerem scuze că nu le-am menționat aici.
Chiar dacă suntem o comunitate mică, putem face lucruri mari. Putem salva o viață!

Donații directe pentru Georgiana:
Conturi de lei:
RO02RZBR0000060019838215 – Manea Georgiana Elena (Raiffeisen)
RO81RZBR0000060006371932 – Manea Neculai Adrian (Raiffeisen) – tatăl Georgianei

Cont de euro:
RO92BACX0000001494360000 – Manea Teodor Mihail (Unicredit) – fratele Georgianei

Cont REVOLUT:
Vlad Pahonțu – 0727.355.351 (dacă tranzacția ește în așteptare, trimiteți un mesaj la acest număr de telefon pentru revendicarea donației)


13 Mar 2021 08:42 5350 vizualizari



Comentarii






860 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1914 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV