Câmpina, România 100, la final. La mulți ani și sărbători fericite!

Social (Categoria articolului)

Am ajuns la final cu serialul nostru prin care v-am prezentat imagini din Câmpina de ieri și Câmpina de astăzi. A fost o experiență interesantă pentru noi și, având în vedere numeroasele mesaje și comentarii primite, suntem convinși că v-a plăcut acest serial dedicat tuturor câmpinenilor, de acasă și de pretutindeni, în Anul Centenarului.

Pe parcursul a 100 de zile am călătorit în timp, în Câmpina de altădată și am revenit la zilele noastre, în Câmpina de astăzi, așa cum este ea, cu bune și mai puțin bune. Poate că prezentarea noastră nu a fost perfectă, poate că au existat și unele mici nepotriviri între imaginile vechi și cele actuale, dar vă reamintim că nu a fost decât un demers jurnalistic menit să scoată la iveală fotografii vechi, unele mai puțin cunoscute, să comparăm cu ceea ce avem astăzi, să contribuim puțin la o mai bună cunoaștere a acestui oraș pe care îl iubim cu toții. Acum am ajuns la final și pentru că nu mai este mult timp până la Sărbătoarea Națională de 1 Decembrie, iar apoi vor veni Sărbătorile de Iarnă, am decis să încheiem serialul nostru cu imagini de Crăciun, din Câmpina de ieri și Câmpina de azi.
Vă reamintim că dorim să edităm un album "Câmpina, România, 100" în care să includem toate fotografiile publicate în cadrul acestui serial, dar pentru acest lucru avem nevoie de sprijin din partea dumneavoastră. 
În acest sens, oricine este dispus să contribuie financiar la tipărirea acestui album ne poate contacta telefonic, inclusiv prin SMS sau Whatsapp - 0733.388.425 sau prin e-mail - campinaph@gmail.com. Termenul limită este 20 noiembrie 2018. Vă așteptăm cu drag pentru a face împreună un frumos cadou Câmpinei!

2428 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1998 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1898 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.

Alte stiri recente

1287 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2520 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.