Copiii de la Studio Dance Gabriel Dovînca din Câmpina, pe podium la “Lebăda de Cristal” 2023

Actualitate (Categoria articolului)

Talentul, pasiunea și pregătirea intensă sunt răsplătite întotdeauna și iată că, astfel, micuțele dansatoare de la Studio Dance Gabriel Dovînca din Câmpina au urcat pe podiul la cea de-a X-a ediție a Concursului Internațional de Dans “Lebăda de Cristal”, desfășurat recent la Palatul Copiilor din București, pe parcursul a trei zile.

Din juriul concursului au făcut parte: Gigi Căciuleanu - coregraf, profesor, fost director al secției de balet de la Grand Théâtre de Nancy din Franța, fost director artistic al Centrului Național Coregrafic la Rennes - Franța; Ecaterina Szabo - multipla campioană națională, europeană, mondială și olimpică la gimnastică; Irina Roșca - prim balerină a Operei Naționale Române și profesor universitar la Academia di Danza Roma, Italia; Alin Gheorghiu - prim balerin al Operei Naționale Române, maestru de balet.
Trupa “Abelar” a obținut premiul I și Trofeul “Lebăda de Cristal”. Pe prima treaptă a podiumului au urcat, la categoriile lor de vârstă, și următoarele trupe: “Zurli Zurli”, “Little Cats”, “Blue Stars”, “Aristocrate”, precum și mult mai titrata trupă “Fantastic 2018”, prima înființată de instructorul Gabriel Dovînca în cadrul clubului său de dans. Felicitări și mult succes în continuare!
Studio Dance Gabriel Dovînca funcționează la Casa Tineretului din Câmpina de aproape opt ani. Profesorul Gabriel Dovînca a făcut parte din trupa de balet internațional condusă de maestrele coregraf Violeta Pocola și Marlen Pocola. A fost balerin în Trupa Fantastic din Constanța, a colaborat cu Teatrul Liric din Constanța și a fost coregraf la Fantasio. A lucrat apoi ca instructor coregraf la mai mult agenții de impresariat artistic și a avut numeroase spectacole în țară și străinătate. Acum predă cursuri copiilor pasionați de arta dansului.

3203 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

505 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

227 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.

Alte stiri recente

661 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

692 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).