Câmpinenii primesc notificări privind clarificarea situației contractelor pentru gunoi

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, Primăria Câmpina trimite notificări mai multor persoane din municipiu cu privire la lămurirea neconcordanțelor între numărul membrilor din gospodărie și numărul membrilor pentru care s-a încheiat contract cu Floricon Salub în respectiva familie.

Așa cum am scris cu altă ocazie, la nivelul lunii februarie a acestui an, 21.025 persoane aveau contracte pentru ridicarea gunoiului menajer, adică în jur de 60% din populaţia Câmpinei. Prin aceste notificări trimise cetățenilor, administrația locală dorește să crească acest procent undeva aproape de 90%, dacă nu se poate mai mult. Persoanele care nu se prezintă la Floricon Salub pentru încheierea contractului de salubritate vor fi obligate la plata unei taxe de 20,64 lei/membru de familie/lunar, taxă aprobată de Consiliul Local Câmpina în cursul anului 2015. 
Ar mai trebui spus un lucru – evidențele Primăriei nu sunt foarte corecte, apărând în baza de date persoane decedate și nu recent, ci cu mai mulți ani în urmă. Este cam aceeași situație ca la listele electorale pe care apar persoane decedate sau care s-au mutat din localitate de ani buni. Au fost mai multe astfel de cazuri, de aceea cel mai bine ar fi să lămuriți această situație pentru a nu vă trezi că sunteți obligați să plătiți degeaba taxa de salubritate.

5209 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Enescu Ion 23.05.2017 08:45 Sânt persoane plecate de 13 ani în străinătate și nu sânt scoase din evidenta populației și listele electorale. ....

Actualitate

480 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2123 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.

Alte stiri recente

296 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

410 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.