CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

- Politică -

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

La conferință au participat Ioan Mușat - președintele PSD Câmpina și consilierii locali Livia Lupu și Horațiu Zăgan. Interesantă alegere în condițiile în care cei doi consilieri locali nu participă la dezbaterile privind bugetul local și nici nu-l votează, pentru a nu intra într-un conflict de interese. Ce-i drept, nu au spus nimic nici în cadrul acestei conferințe, unde a vorbit doar președintele partidului.
Amendamentele PSD Câmpina la bugetul local
După ce a lansat în mai multe rânduri, sub diverse forme, un atac la adresa consilierilor Partidului Oamenilor Liberi (pe care l-a numit ”un partid mic”, fără a-i pronunța numele), pe care i-a acuzat inclusiv de ”plagiat”, PSD revendicându-și paternitatea asupra proiectului legat de reînvierea tradiției motocrosului, președintele Ioan Mușat a prezentat amendamentele pe care social-democrații le vor avea la bugetul local:
- un sens giratoriu la intersecția străzilor Pictor Grigorescu și Plevnei, cu acces în DN1;
- parcare subterană sub actuala parcare din fața Complexului Comercial Carrefour;
- parcare subterană și supraterană pe locul fostului bazar de pe Strada I.L. Caragiale;
- amenajarea unei grădini publice în fața Căminului Petrol;
- eliminarea oricărei poziții bugetare privind pasajul subteran.
PSD Câmpina... epistolar
Președintele Ioan Mușat a mai vorbit despre o serie de "epistole" pe care le-a transmis Primăriei Câmpina, pe diverse teme:
- câte studii de fezabilitate au fost realizate în acest mandat, valoarea acestora și stadiul de implementare al acestora;
- ce s-a făcut cu cele 10 milioane lei câștigate prin proces de la Ministerul Dezvoltării, în urma corecțiilor la Calea Dacia;
- situația angajărilor din acest mandat: câte funcții au fost eliberate prin pensionare, câte prin transfer și câte funcții au fost ocupate la nivelul Primăriei Câmpina.
Aceste întrebări au fost adresate Primăriei, prin Legea 544, și urmează ca PSD să primească răspunsul.
PSD va organiza Balul Primăverii
Pe data de 4 martie 2023, PSD Câmpina, în colaborare cu un ONG, va organiza Balul Primăverii. Evenimentul va fi dedicat exclusiv doamnelor, prin această manifestare dorindu-se sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii. Participarea la acest bal se va face pe bază de invitație.
Bază de informații
Președintele PSD Câmpina a mai făcut o serie de declarații interesante pe tema creării unei baze de informații. ”Din 1 februarie vom începe o campanie prin care vom crea o bază de informații, pe care le vom strânge de la cetățeni, prin care să centralizăm tot ceea ce-și doresc câmpinenii, iar toate propunerile care vor fi apreciate de specialiști vor fi premiate de PSD împreună cu un ONG”.


01 Feb 2023 06:52 4037 vizualizari



Comentarii






  • 05.02.2023 08:21 Coco Channel Doamne ajuta!Parcarile subterane sau supraterane sunt bine venite.Sustin maxim!PSD -ul va fi din nou pe cai mari in 2024.Adversarii lor politici au facut ,din pacate ,gafe dupa gafe si poporul nu uita.
  • 03.02.2023 07:20 Ionut Ioana Mincu_Tiseanu, cat a fost el de hulit, avea bunul simt sa nu plece de la sedintele consiliului inainte de Diverse si i se puneau intrebarile prin viu grai. Din aceasta cauza nu ai auzit de scrisori trimise la primarie. Cat despre cascaval, acum il imparte Moldoveanu cu altii.
  • 02.02.2023 08:26 Ioana Mincu Pe vremea lui Tiseanu, nu am auzit niciodata dinspre PSD sa trimita scrisori la primarie cu ce s-a facut. Deh, erau mana in mana și se bucurau ca imparteau cascavalul. Acum, cand Moldoveanu le-a taiat cascavalul, e nasol! Le-a mai ramas doar sa intrebe una si alta... Baietii rosii vor mai avea de pus intrebari si mandatul urmator (cel putin), pentru ca vor fi din ce in ce mai mici!
1381 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
548 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1976 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1787 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV