CONTACT

Proiect cu fonduri europene pentru îmbunătățirea sistemului informatic al Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

- Actualitate -

Proiect cu fonduri europene pentru îmbunătățirea sistemului informatic al Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

Vineri, 11 august, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind implementarea unui proiect cu fonduri europene pentru Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina - ”Creșterea performanței medicale și administrative prin îmbunătățirea sistemului informatic și infrastructurii digitale în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”.

Valoarea totală a acestui proiect este de 1.475.358,19 lei, inclusiv TVA, contribuția Spitalului de Psihiatrie Voia și a municipalității câmpinene fiind zero lei.
Prin implementarea acestui proiect vor fi achiziționate programe informatice noi, precum și echipamente performante, care să conducă la o îmbunătățire a performanței medicale și administrative în această unitate medicală. Obiectivul declarat al acestui proiect finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență este creșterea performanței instituției prin scăderea timpilor de așteptare pentru pacienți, crearea unui flux de date coerent, rapid și interconectat medical și administrativ, precum și prevenirea apariției unor disfuncționalități în activitatea spitalului și raportările către structurile ministerului de specialitate și casei de asigurări.


10 Aug 2023 09:49 2254 vizualizari


Comentarii






  • 10.08.2023 22:09 Alina Petcu Și pentru gropile din partea carosabila pentru acces la spital când veți face ceva palpabil?Ca de studii de fezabilitate ne-am cam saturat.
3188 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3330 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4359 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3711 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV