Proiect cu fonduri europene pentru îmbunătățirea sistemului informatic al Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 11 august, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind implementarea unui proiect cu fonduri europene pentru Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina - ”Creșterea performanței medicale și administrative prin îmbunătățirea sistemului informatic și infrastructurii digitale în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”.

Valoarea totală a acestui proiect este de 1.475.358,19 lei, inclusiv TVA, contribuția Spitalului de Psihiatrie Voia și a municipalității câmpinene fiind zero lei.
Prin implementarea acestui proiect vor fi achiziționate programe informatice noi, precum și echipamente performante, care să conducă la o îmbunătățire a performanței medicale și administrative în această unitate medicală. Obiectivul declarat al acestui proiect finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență este creșterea performanței instituției prin scăderea timpilor de așteptare pentru pacienți, crearea unui flux de date coerent, rapid și interconectat medical și administrativ, precum și prevenirea apariției unor disfuncționalități în activitatea spitalului și raportările către structurile ministerului de specialitate și casei de asigurări.

2226 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alina Petcu 10.08.2023 22:09 Și pentru gropile din partea carosabila pentru acces la spital când veți face ceva palpabil?Ca de studii de fezabilitate ne-am cam saturat.

Actualitate

0 vizualizari
23 feb. 2024 19:57

Conductă de apă ciuruită, pe Strada Sondei, din Câmpina, acolo unde se schimbă rețeaua de canalizare

De câteva săptămâni se lucrează la schimbarea rețelei de canalizare pe Strada Sondei, din Câmpina, în cadrul unui proiect mai amplu derulat de compania HidroPahova.

153 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

818 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

340 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.