CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pentru a fi viceprimar la Câmpina, Adrian Pițigoi renunță la mandatul de consilier județean

- Politică -

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. Am avut până acum discuții cu toate partidele care au intrat în Consiliul Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a afișat o foarte mare siguranță când a vorbit despre postul de viceprimar, dând impresia că lucrurile au fost deja aranjate și nu mai trebuie decât ca primarul Horia Tiseanu să facă anunțul oficial. Pițigoi a spus chiar că a comunicat conducerii PMP Prahova că renunță la mandatul de consilier județean pentru a fi viceprimar la Câmpina. Precizăm că viceprimarul unei localități este ales din rândul consilierilor locali, după constituirea noului CL, cu votul unei majorități simple.

"Îmi doresc o bună colaborare între primar și viceprimar, un Consiliu Local care să nu fie ostil, o dreaptă puternică și unită și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute electoratului în campania electorală", a mai afirmat Adrian Pițigoi. Care ar fi prioritățile? O parcare subterană în zona pieței, un centru maternal, o creșă, un azil pentru bătrâni și, bineînțeles, finalizarea lucrărilor de canalizare.


13 Jun 2016 19:00 9104 vizualizari


Comentarii


  • 23.05.2018 15:00 Marius Un alt ...! Un oras de profitori si spagari!
  • 23.06.2016 05:01 DANA SĂ NU-L VĂD PE IONIȚĂ ȘI PE CÂNDEA.IONIȚĂ MI SE PARE CEL MAI NEPREGĂTIT CONSILIER LOCAL.NU ȘTIU CUM A AJUNS PE LISTE!! IN MANDATUL TRECUT,TRECUT A FOST!!
  • 15.06.2016 06:39 gigi Cu Pitigoi vice parca ii vad deja pe Cătălin Roman - Cinematograf si Robert Minea - Coc prin primărie la cafele. Cu tupeul lor si aroganta dovedită deja. Asta este imaginea primăriei pentru următorii patru ani de zile. Poporul are conducătorii pe care și-i merită.
  • 14.06.2016 11:09 Tudor Dovadă de egoism din partea lui Pițigoi (de profesionalism nu vorbesc pentru că în 8 ani de mandat de consilier nu a demonstrat nimic). Dacă se ducea consilier județean, putea negocia un post de vicepreședinte. Atunci un alt coleg de PMP Câmpina urca și era validat ca și consilier local. Iar partidul mai câștiga o funcție. Dar de ce l-ar interesa de ceilalți, de echipă!?
  • 14.06.2016 00:00 Marin Dar eminentul profesor de istorie, care nu stie nici cat a durat razboiul de 100 de ani sau unde s-a incheiat pacea de la Bucuresti, Florin Fratila, nu candideaza si el la functia de viceprimar? Ca daca e Tiseanu primar, de ce nu ar putea fi si Fratila vice?! Care e dfierenta?!
  • 13.06.2016 23:58 Valentin Pitigoi are deja doua mandate de consilier local si cred ca poate face fata cu succes functiei de viceprimar! II doresc mult succes!
  • 13.06.2016 23:57 Dragos In afara de Pitigoi si Ionita mai sunt alti candidati la functia de viceprimar?
5322 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4152 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1869 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2133 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV