Pentru a fi viceprimar la Câmpina, Adrian Pițigoi renunță la mandatul de consilier județean

Politică (Categoria articolului)

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. Am avut până acum discuții cu toate partidele care au intrat în Consiliul Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a afișat o foarte mare siguranță când a vorbit despre postul de viceprimar, dând impresia că lucrurile au fost deja aranjate și nu mai trebuie decât ca primarul Horia Tiseanu să facă anunțul oficial. Pițigoi a spus chiar că a comunicat conducerii PMP Prahova că renunță la mandatul de consilier județean pentru a fi viceprimar la Câmpina. Precizăm că viceprimarul unei localități este ales din rândul consilierilor locali, după constituirea noului CL, cu votul unei majorități simple.

"Îmi doresc o bună colaborare între primar și viceprimar, un Consiliu Local care să nu fie ostil, o dreaptă puternică și unită și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute electoratului în campania electorală", a mai afirmat Adrian Pițigoi. Care ar fi prioritățile? O parcare subterană în zona pieței, un centru maternal, o creșă, un azil pentru bătrâni și, bineînțeles, finalizarea lucrărilor de canalizare.

8684 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 13.06.2016 23:57 In afara de Pitigoi si Ionita mai sunt alti candidati la functia de viceprimar?
  • Valentin 13.06.2016 23:58 Pitigoi are deja doua mandate de consilier local si cred ca poate face fata cu succes functiei de viceprimar! II doresc mult succes!
  • Marin 14.06.2016 00:00 Dar eminentul profesor de istorie, care nu stie nici cat a durat razboiul de 100 de ani sau unde s-a incheiat pacea de la Bucuresti, Florin Fratila, nu candideaza si el la functia de viceprimar? Ca daca e Tiseanu primar, de ce nu ar putea fi si Fratila vice?! Care e dfierenta?!
  • Tudor 14.06.2016 11:09 Dovadă de egoism din partea lui Pițigoi (de profesionalism nu vorbesc pentru că în 8 ani de mandat de consilier nu a demonstrat nimic). Dacă se ducea consilier județean, putea negocia un post de vicepreședinte. Atunci un alt coleg de PMP Câmpina urca și era validat ca și consilier local. Iar partidul mai câștiga o funcție. Dar de ce l-ar interesa de ceilalți, de echipă!?
  • gigi 15.06.2016 06:39 Cu Pitigoi vice parca ii vad deja pe Cătălin Roman - Cinematograf si Robert Minea - Coc prin primărie la cafele. Cu tupeul lor si aroganta dovedită deja. Asta este imaginea primăriei pentru următorii patru ani de zile. Poporul are conducătorii pe care și-i merită.
  • DANA 23.06.2016 05:01 SĂ NU-L VĂD PE IONIȚĂ ȘI PE CÂNDEA.IONIȚĂ MI SE PARE CEL MAI NEPREGĂTIT CONSILIER LOCAL.NU ȘTIU CUM A AJUNS PE LISTE!! IN MANDATUL TRECUT,TRECUT A FOST!!
  • Marius 23.05.2018 15:00 Un alt ...! Un oras de profitori si spagari!

Politică

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

4730 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

2 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

Alte stiri recente

551 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2200 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.