Pentru a fi viceprimar la Câmpina, Adrian Pițigoi renunță la mandatul de consilier județean

Politică (Categoria articolului)

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. Am avut până acum discuții cu toate partidele care au intrat în Consiliul Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a afișat o foarte mare siguranță când a vorbit despre postul de viceprimar, dând impresia că lucrurile au fost deja aranjate și nu mai trebuie decât ca primarul Horia Tiseanu să facă anunțul oficial. Pițigoi a spus chiar că a comunicat conducerii PMP Prahova că renunță la mandatul de consilier județean pentru a fi viceprimar la Câmpina. Precizăm că viceprimarul unei localități este ales din rândul consilierilor locali, după constituirea noului CL, cu votul unei majorități simple.

"Îmi doresc o bună colaborare între primar și viceprimar, un Consiliu Local care să nu fie ostil, o dreaptă puternică și unită și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute electoratului în campania electorală", a mai afirmat Adrian Pițigoi. Care ar fi prioritățile? O parcare subterană în zona pieței, un centru maternal, o creșă, un azil pentru bătrâni și, bineînțeles, finalizarea lucrărilor de canalizare.

8264 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 13.06.2016 23:57 In afara de Pitigoi si Ionita mai sunt alti candidati la functia de viceprimar?
  • Valentin 13.06.2016 23:58 Pitigoi are deja doua mandate de consilier local si cred ca poate face fata cu succes functiei de viceprimar! II doresc mult succes!
  • Marin 14.06.2016 00:00 Dar eminentul profesor de istorie, care nu stie nici cat a durat razboiul de 100 de ani sau unde s-a incheiat pacea de la Bucuresti, Florin Fratila, nu candideaza si el la functia de viceprimar? Ca daca e Tiseanu primar, de ce nu ar putea fi si Fratila vice?! Care e dfierenta?!
  • Tudor 14.06.2016 11:09 Dovadă de egoism din partea lui Pițigoi (de profesionalism nu vorbesc pentru că în 8 ani de mandat de consilier nu a demonstrat nimic). Dacă se ducea consilier județean, putea negocia un post de vicepreședinte. Atunci un alt coleg de PMP Câmpina urca și era validat ca și consilier local. Iar partidul mai câștiga o funcție. Dar de ce l-ar interesa de ceilalți, de echipă!?
  • gigi 15.06.2016 06:39 Cu Pitigoi vice parca ii vad deja pe Cătălin Roman - Cinematograf si Robert Minea - Coc prin primărie la cafele. Cu tupeul lor si aroganta dovedită deja. Asta este imaginea primăriei pentru următorii patru ani de zile. Poporul are conducătorii pe care și-i merită.
  • DANA 23.06.2016 05:01 SĂ NU-L VĂD PE IONIȚĂ ȘI PE CÂNDEA.IONIȚĂ MI SE PARE CEL MAI NEPREGĂTIT CONSILIER LOCAL.NU ȘTIU CUM A AJUNS PE LISTE!! IN MANDATUL TRECUT,TRECUT A FOST!!
  • Marius 23.05.2018 15:00 Un alt ...! Un oras de profitori si spagari!

Politică

1017 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2118 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1825 vizualizari
14 aug. 2020 07:20

A X-a ediție a Festivalului Dulceții de la Brebu va avea loc în ultimul week-end din august

În comuna Brebu se va desfășura, în perioada 29-30 august 2020, cea de-a X-a ediție a Festivalului Dulceții, un eveniment tradițional, organizat de Primărie și Consiliul Local, care reunește zeci de firme și producători individuali din Brebu și împrejurimi.

1820 vizualizari
14 aug. 2020 06:40

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 14 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.