Pentru a fi viceprimar la Câmpina, Adrian Pițigoi renunță la mandatul de consilier județean

Politică (Categoria articolului)

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. Am avut până acum discuții cu toate partidele care au intrat în Consiliul Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a afișat o foarte mare siguranță când a vorbit despre postul de viceprimar, dând impresia că lucrurile au fost deja aranjate și nu mai trebuie decât ca primarul Horia Tiseanu să facă anunțul oficial. Pițigoi a spus chiar că a comunicat conducerii PMP Prahova că renunță la mandatul de consilier județean pentru a fi viceprimar la Câmpina. Precizăm că viceprimarul unei localități este ales din rândul consilierilor locali, după constituirea noului CL, cu votul unei majorități simple.

"Îmi doresc o bună colaborare între primar și viceprimar, un Consiliu Local care să nu fie ostil, o dreaptă puternică și unită și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute electoratului în campania electorală", a mai afirmat Adrian Pițigoi. Care ar fi prioritățile? O parcare subterană în zona pieței, un centru maternal, o creșă, un azil pentru bătrâni și, bineînțeles, finalizarea lucrărilor de canalizare.

8987 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 13.06.2016 23:57 In afara de Pitigoi si Ionita mai sunt alti candidati la functia de viceprimar?
  • Valentin 13.06.2016 23:58 Pitigoi are deja doua mandate de consilier local si cred ca poate face fata cu succes functiei de viceprimar! II doresc mult succes!
  • Marin 14.06.2016 00:00 Dar eminentul profesor de istorie, care nu stie nici cat a durat razboiul de 100 de ani sau unde s-a incheiat pacea de la Bucuresti, Florin Fratila, nu candideaza si el la functia de viceprimar? Ca daca e Tiseanu primar, de ce nu ar putea fi si Fratila vice?! Care e dfierenta?!
  • Tudor 14.06.2016 11:09 Dovadă de egoism din partea lui Pițigoi (de profesionalism nu vorbesc pentru că în 8 ani de mandat de consilier nu a demonstrat nimic). Dacă se ducea consilier județean, putea negocia un post de vicepreședinte. Atunci un alt coleg de PMP Câmpina urca și era validat ca și consilier local. Iar partidul mai câștiga o funcție. Dar de ce l-ar interesa de ceilalți, de echipă!?
  • gigi 15.06.2016 06:39 Cu Pitigoi vice parca ii vad deja pe Cătălin Roman - Cinematograf si Robert Minea - Coc prin primărie la cafele. Cu tupeul lor si aroganta dovedită deja. Asta este imaginea primăriei pentru următorii patru ani de zile. Poporul are conducătorii pe care și-i merită.
  • DANA 23.06.2016 05:01 SĂ NU-L VĂD PE IONIȚĂ ȘI PE CÂNDEA.IONIȚĂ MI SE PARE CEL MAI NEPREGĂTIT CONSILIER LOCAL.NU ȘTIU CUM A AJUNS PE LISTE!! IN MANDATUL TRECUT,TRECUT A FOST!!
  • Marius 23.05.2018 15:00 Un alt ...! Un oras de profitori si spagari!

Politică

691 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

765 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

273 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

132 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.