Pentru a fi viceprimar la Câmpina, Adrian Pițigoi renunță la mandatul de consilier județean

Politică (Categoria articolului)

"Îmi voi depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. Am avut până acum discuții cu toate partidele care au intrat în Consiliul Local", a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi.

Acesta a afișat o foarte mare siguranță când a vorbit despre postul de viceprimar, dând impresia că lucrurile au fost deja aranjate și nu mai trebuie decât ca primarul Horia Tiseanu să facă anunțul oficial. Pițigoi a spus chiar că a comunicat conducerii PMP Prahova că renunță la mandatul de consilier județean pentru a fi viceprimar la Câmpina. Precizăm că viceprimarul unei localități este ales din rândul consilierilor locali, după constituirea noului CL, cu votul unei majorități simple.

"Îmi doresc o bună colaborare între primar și viceprimar, un Consiliu Local care să nu fie ostil, o dreaptă puternică și unită și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute electoratului în campania electorală", a mai afirmat Adrian Pițigoi. Care ar fi prioritățile? O parcare subterană în zona pieței, un centru maternal, o creșă, un azil pentru bătrâni și, bineînțeles, finalizarea lucrărilor de canalizare.

8919 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 13.06.2016 23:57 In afara de Pitigoi si Ionita mai sunt alti candidati la functia de viceprimar?
  • Valentin 13.06.2016 23:58 Pitigoi are deja doua mandate de consilier local si cred ca poate face fata cu succes functiei de viceprimar! II doresc mult succes!
  • Marin 14.06.2016 00:00 Dar eminentul profesor de istorie, care nu stie nici cat a durat razboiul de 100 de ani sau unde s-a incheiat pacea de la Bucuresti, Florin Fratila, nu candideaza si el la functia de viceprimar? Ca daca e Tiseanu primar, de ce nu ar putea fi si Fratila vice?! Care e dfierenta?!
  • Tudor 14.06.2016 11:09 Dovadă de egoism din partea lui Pițigoi (de profesionalism nu vorbesc pentru că în 8 ani de mandat de consilier nu a demonstrat nimic). Dacă se ducea consilier județean, putea negocia un post de vicepreședinte. Atunci un alt coleg de PMP Câmpina urca și era validat ca și consilier local. Iar partidul mai câștiga o funcție. Dar de ce l-ar interesa de ceilalți, de echipă!?
  • gigi 15.06.2016 06:39 Cu Pitigoi vice parca ii vad deja pe Cătălin Roman - Cinematograf si Robert Minea - Coc prin primărie la cafele. Cu tupeul lor si aroganta dovedită deja. Asta este imaginea primăriei pentru următorii patru ani de zile. Poporul are conducătorii pe care și-i merită.
  • DANA 23.06.2016 05:01 SĂ NU-L VĂD PE IONIȚĂ ȘI PE CÂNDEA.IONIȚĂ MI SE PARE CEL MAI NEPREGĂTIT CONSILIER LOCAL.NU ȘTIU CUM A AJUNS PE LISTE!! IN MANDATUL TRECUT,TRECUT A FOST!!
  • Marius 23.05.2018 15:00 Un alt ...! Un oras de profitori si spagari!

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1831 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.