CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sârmă ghimpată pentru îndepărtarea copiilor, la blocul A6 din Câmpina

- Actualitate -

Sârmă ghimpată pentru îndepărtarea copiilor, la blocul A6 din Câmpina

Situație incredibilă în Câmpina, pe Strada Schelelor, la una dintre asociațiile de proprietari din blocul A6. Spațiul verde din fața intrării în bloc este înconjurat cu un gărduleț pe care asociația de proprietari a montat, zilele trecute, sârmă ghimpată și l-a uns cu vaselină.

Ce a determinat asociația de proprietari să procedeze în acest fel? Deranjați de gălăgia copiilor, unii dintre proprietari au solicitat această măsură extremă. S-a convocat o ședință a asociației, unde s-a decis "soluția" pentru îndepărtarea copiilor din zona blocului și astfel pe gardul respectiv a fost pusă sârmă ghimpată și peste sârma ghimpată s-a aplicat un strat gros de vaselină. Nu a contat că gardul și băncile din fața blocurilor sunt proprietate publică, nu a contat că sunt cumpărate de Primărie din banii tuturor, important era să fie îndepărtați copiii, să nu mai stea rezemați de gărduleț, să-și găsească alt loc de joacă, de discuții etc. Totuși, unul dintre proprietari a sesizat Poliția Locală, care în cursul zilei de joi, 21 februarie, l-a chemat pe administratorul asociației, pe care l-a somat ca în cel mai scurt timp să se revină la situația inițială, ceea ce autoritățile spun că s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile.
Dincolo de toate acestea, nu se poate să nu te gândești că A6 de pe Strada Schelelor este celebrul bloc din Câmpina cu cel mai ridicat grad de risc seismic. Este blocul în care proprietarii nu reușesc de câțiva ani să dea un răspuns clar Primăriei Câmpina dacă vor să se mute sau nu în blocul de necesitate pentru consolidarea blocului lor. În schimb, s-au strâns foarte repede și au decis să pună sârmă ghimpată pe gard ca să nu mai poată sta niște copii. Este foarte greu de catalogat un astfel de gest și este foarte grav că sunt oameni care gândesc în acest mod.


21 Feb 2019 20:30 5363 vizualizari



Comentarii






  • 24.02.2019 07:45 dinu vaile sarma inghimpata da urat putea suda sageti ascutite si erau mai eficiente
  • 23.02.2019 14:09 marcel si in P-uri locuiesc numai dubiosi,nu sunt singurii cu mentalitati comuniste
  • 22.02.2019 16:59 Bogdan Paun Cat de negru sa ai sufletul sa gandesti si apoi sa si faci asa ceva!?!
  • 21.02.2019 22:21 Iulia Burloiu Comuniștii ăștia să-și ia tarla în mijlocul pădurii dacă nu vor să li se perturbe liniștea! Tot în zona respectivă cunoaștem faptul că se otrăvesc pisicile din cartier. Administratorul de bloc ar trebui demis din funcție.
464 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV