Sârmă ghimpată pentru îndepărtarea copiilor, la blocul A6 din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Situație incredibilă în Câmpina, pe Strada Schelelor, la una dintre asociațiile de proprietari din blocul A6. Spațiul verde din fața intrării în bloc este înconjurat cu un gărduleț pe care asociația de proprietari a montat, zilele trecute, sârmă ghimpată și l-a uns cu vaselină.

Ce a determinat asociația de proprietari să procedeze în acest fel? Deranjați de gălăgia copiilor, unii dintre proprietari au solicitat această măsură extremă. S-a convocat o ședință a asociației, unde s-a decis "soluția" pentru îndepărtarea copiilor din zona blocului și astfel pe gardul respectiv a fost pusă sârmă ghimpată și peste sârma ghimpată s-a aplicat un strat gros de vaselină. Nu a contat că gardul și băncile din fața blocurilor sunt proprietate publică, nu a contat că sunt cumpărate de Primărie din banii tuturor, important era să fie îndepărtați copiii, să nu mai stea rezemați de gărduleț, să-și găsească alt loc de joacă, de discuții etc. Totuși, unul dintre proprietari a sesizat Poliția Locală, care în cursul zilei de joi, 21 februarie, l-a chemat pe administratorul asociației, pe care l-a somat ca în cel mai scurt timp să se revină la situația inițială, ceea ce autoritățile spun că s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile.
Dincolo de toate acestea, nu se poate să nu te gândești că A6 de pe Strada Schelelor este celebrul bloc din Câmpina cu cel mai ridicat grad de risc seismic. Este blocul în care proprietarii nu reușesc de câțiva ani să dea un răspuns clar Primăriei Câmpina dacă vor să se mute sau nu în blocul de necesitate pentru consolidarea blocului lor. În schimb, s-au strâns foarte repede și au decis să pună sârmă ghimpată pe gard ca să nu mai poată sta niște copii. Este foarte greu de catalogat un astfel de gest și este foarte grav că sunt oameni care gândesc în acest mod.

4389 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulia Burloiu 21.02.2019 22:21 Comuniștii ăștia să-și ia tarla în mijlocul pădurii dacă nu vor să li se perturbe liniștea! Tot în zona respectivă cunoaștem faptul că se otrăvesc pisicile din cartier. Administratorul de bloc ar trebui demis din funcție.
  • Bogdan Paun 22.02.2019 16:59 Cat de negru sa ai sufletul sa gandesti si apoi sa si faci asa ceva!?!
  • marcel 23.02.2019 14:09 si in P-uri locuiesc numai dubiosi,nu sunt singurii cu mentalitati comuniste
  • dinu vaile 24.02.2019 07:45 sarma inghimpata da urat putea suda sageti ascutite si erau mai eficiente

Actualitate

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4192 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2104 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.