Ionuț Vintilă, câștigătorul Marelui Premiu la Festivalul Tineretului 2021, organizat de Fundația Zamolxes la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Centrul pentru Tineret al Fundației Zamolxes din Câmpina, a vut loc luni, 29 noiembrie 2021, premierea câștigătorilor Festivalului Tineretului, eveniment ajuns la cea de-a XV-a ediție. La premiere au fost prezenți primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu, președintele juriului Festivalului - Cornel Brătilă și președintele Fundației Zamolxes, gazda evenimentului, Florin Predescu.

La festivitatea de premiere au fost prezenți aproape toți laureații festivalului, care a reunit 75 de participanți, pe categorii - muzică, dans și teatru. Cornel Brătilă a avut câte un cuvânt pentru fiecare în parte, fie că a fost vorba de o încurajare, de un sfat sau doar de felicitări.
De asemenea, la rândul său, primarul municipiului Câmpina i-a felicitat pe copii și părinți, dar și pe organizatori pentru eforturile depuse și i-a anunțat că toți sunt așteptați anul viitor la ”CâmpinArtelor”.
Iată și lista premianților ediției 2021 la Festivalul Tineretului, organizat de Fundația Zamolxes:
Muzică
Solist vocal - Rebecca Corcodel (premiul I), Livia Pisăliță (premiul al II-lea), Diana Ștefania Panait, Ioana Crijanovschi (premiul al III-lea), Andrei Dan Ruja, Bianca Paula Baicu, Carina Maria Coler (mențiuni);
Instrumental clasic - Sergiu Dobrescu (premiul I), Ștefan Carpen (premiul al II-lea), Alexandru Năstase, Andrei Veliche, Patricia Pavel, Nicoleta Andrei (mențiuni);
Instrumental - Luca Crețu (premiul I), Vlad Suță, Ana Maria Alexandru, Radu Ciupagea (mențiuni);
Solist vocal acompaniat - Mihai Ilie Stroescu Gasparovici (premiul I);
Cor - Celesta (Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", premiul I).

Dans
- Ionuț Vintilă (premiul I și Marele Premiu), Andreea Miruna Matei (premiul al II-lea), Ștefania Jitaru & Cristiana Olteanu (mențiune).

Teatru 

- Cosmin Bucur (premiul al II-lea), Gabriel Iacob (premiul al III-lea).

La finalul scurtei festivități de premiere, președintele Fundației Zamolxes, Florin Predescu, ne-a declarat: ”Ediția din acest an a fost pentru noi o mare provocare, totul desfășurându-se online. Cu toate acestea, consider că prezența a fost una bună, având elevi din aproape toate școlile și liceele din Câmpina, iar acești copii și tineri minunați au făcut unele eforturi pentru a putea participa în condiții cât mai competitive. Le mulțumesc voluntarilor care au sprijinit bunul mers al Festivalului, precum și tuturor celor care ne-au susținut”.

4784 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu 30.11.2021 12:27 Felicitări copiilor, mulțumiri organizatorilor. Juriul nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în realitate cu concursul. Categoriile nu au nicio legătură cu actul artistic și bineînțeles, prestația copiilor a avut de suferit datorită modului de inregistrare a momentelor artistice. Putin mai mult interes pentru organizare in viitor ar fi un lucru de apreciat.

Eveniment

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

758 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

1 comentarii

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

Alte stiri recente

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

514 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.