CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ionuț Vintilă, câștigătorul Marelui Premiu la Festivalul Tineretului 2021, organizat de Fundația Zamolxes la Câmpina

- Eveniment -

Ionuț Vintilă, câștigătorul Marelui Premiu la Festivalul Tineretului 2021, organizat de Fundația Zamolxes la Câmpina

La Centrul pentru Tineret al Fundației Zamolxes din Câmpina, a vut loc luni, 29 noiembrie 2021, premierea câștigătorilor Festivalului Tineretului, eveniment ajuns la cea de-a XV-a ediție. La premiere au fost prezenți primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu, președintele juriului Festivalului - Cornel Brătilă și președintele Fundației Zamolxes, gazda evenimentului, Florin Predescu.

La festivitatea de premiere au fost prezenți aproape toți laureații festivalului, care a reunit 75 de participanți, pe categorii - muzică, dans și teatru. Cornel Brătilă a avut câte un cuvânt pentru fiecare în parte, fie că a fost vorba de o încurajare, de un sfat sau doar de felicitări.
De asemenea, la rândul său, primarul municipiului Câmpina i-a felicitat pe copii și părinți, dar și pe organizatori pentru eforturile depuse și i-a anunțat că toți sunt așteptați anul viitor la ”CâmpinArtelor”.
Iată și lista premianților ediției 2021 la Festivalul Tineretului, organizat de Fundația Zamolxes:
Muzică
Solist vocal - Rebecca Corcodel (premiul I), Livia Pisăliță (premiul al II-lea), Diana Ștefania Panait, Ioana Crijanovschi (premiul al III-lea), Andrei Dan Ruja, Bianca Paula Baicu, Carina Maria Coler (mențiuni);
Instrumental clasic - Sergiu Dobrescu (premiul I), Ștefan Carpen (premiul al II-lea), Alexandru Năstase, Andrei Veliche, Patricia Pavel, Nicoleta Andrei (mențiuni);
Instrumental - Luca Crețu (premiul I), Vlad Suță, Ana Maria Alexandru, Radu Ciupagea (mențiuni);
Solist vocal acompaniat - Mihai Ilie Stroescu Gasparovici (premiul I);
Cor - Celesta (Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", premiul I).

Dans
- Ionuț Vintilă (premiul I și Marele Premiu), Andreea Miruna Matei (premiul al II-lea), Ștefania Jitaru & Cristiana Olteanu (mențiune).

Teatru 

- Cosmin Bucur (premiul al II-lea), Gabriel Iacob (premiul al III-lea).

La finalul scurtei festivități de premiere, președintele Fundației Zamolxes, Florin Predescu, ne-a declarat: ”Ediția din acest an a fost pentru noi o mare provocare, totul desfășurându-se online. Cu toate acestea, consider că prezența a fost una bună, având elevi din aproape toate școlile și liceele din Câmpina, iar acești copii și tineri minunați au făcut unele eforturi pentru a putea participa în condiții cât mai competitive. Le mulțumesc voluntarilor care au sprijinit bunul mers al Festivalului, precum și tuturor celor care ne-au susținut”.


29 Nov 2021 22:47 4935 vizualizari


Comentarii


  • 30.11.2021 12:27 Nicu Felicitări copiilor, mulțumiri organizatorilor. Juriul nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în realitate cu concursul. Categoriile nu au nicio legătură cu actul artistic și bineînțeles, prestația copiilor a avut de suferit datorită modului de inregistrare a momentelor artistice. Putin mai mult interes pentru organizare in viitor ar fi un lucru de apreciat.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
394 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
3047 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
471 vizualizari 15 Jun 2024 14:16 O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

citeste mai mult
1656 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV