CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

- Politică -

Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită (PMP-USR-Forța Dreptei) la Primăria municipiului Câmpina. Are 54 de ani, este inginer la societatea Confind, a absolvit Universitatea Transilvania Brașov - Secția Construcții Aerospațiale. este căsătorit și are doi copii. Din 2020, este consilier local din partea PMP, președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din CL Câmpina. Vă prezentăm în continuare mesajul lui Bogdan Ene către câmpineni.

“În această perioadă crucială pentru viitorul orașului nostru, vreau să vă vorbesc despre ceea ce cred că trebuie să schimbăm pentru a face Câmpina un loc mai bun pentru noi toți. În ultimii aproape patru ani, sub conducerea actualului primar Alin Moldoveanu, am fost martorii unui film slab, unde totul, inclusiv fotograful personal, s-a învârtit în jurul unei reprezentații desuete, neglijându-se cu desăvârșire adevăratele nevoi ale comunității noastre.
În loc să se ocupe cu adevărat de problemele concrete ale orașului, actualul primar a avut un mandat marcat de o campanie electorală perpetuă, fotografiile realizate timp de aproape patru ani la diferite acțiuni nu sunt doar o pierdere de timp și resurse, ci reprezintă și o insultă la adresa cetățenilor care așteaptă schimbări reale și tangibile.
Deși se laudă cu deblocarea fondurilor europene, trebuie să înțelegem că această reușită nu îi aparține. Fondurile au fost deblocate automat după câștigarea procesului demarat de fosta administrație locală. Odată finalizat acest proces în instanță și, evident, câștigat, pentru Câmpina au fost deblocate proiectele cu fonduri europene și au putut fi implementate.
Atragerea de fonduri europene, într-adevăr, este extrem de benefică, dar în același timp ar fi trebuit ca în acești patru ani să avem măcar o parcare gata, un municipiu curat cu spații verzi îngrijite, așa cum a fost până în mandatul precedent (nu doar facturi majorate la salubrizare), străzi asfaltate (nu în ultima lună, până în alegeri), un spațiu pentru divertisment și promenadă etc!
Din punctul meu de vedere, un adevarat lider, un profesionist, și cu atât mai mult un primar, ar trebui să fie un om onest, corect, fără ambiții personale în detrimentul comunității, care știe să aplaneze conflictele de orice fel și să asculte opiniile tuturor.
Eu vă garantez că NU voi pleca de la ședintele Consiliului Local înainte de finalizarea lor, că ușa mea va fi întotdeauna deschisă  pentru toți, nu voi tria cetățenii care se înscriu la audiențe și mă voi ocupa personal de toate adresele și cererile trimise la Primărie, ca fiecare în parte să beneficieze de un răspuns din partea administrației locale. Eu nu voi ignora oamenii!
Consider că este timpul ca atât administrația locală, cât și câmpinenii să beneficieze de un primar corect, onest, cu un trecut bazat pe studii și experiență în administrație, fără dosare penale sau alte probleme cu legea! Câmpinenii au dreptul și merită un primar fără “obligații” sau, mai rău, depășit de unele probleme administrative banale.
Hai să lucrăm împreună pentru a face Câmpina un oraș în care fiecare locuitor să se simtă cu adevărat acasă, în care problemele sunt abordate cu seriozitate și cu respect pentru nevoile reale ale comunității noastre!
Cu toată sinceritatea și hotărârea mea, Bogdan Ene

(Material realizat la comanda Alianței Dreapta Unită, cod mandatar financiar 21240022)


22 May 2024 11:53 1394 vizualizari


Comentarii


  • 22.05.2024 18:34 Calin Mircea Bogdan, ar fi bine sa-ti precizezi si pozitia fata de proiectul PASAJULUI!
5103 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3949 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV