Turul României la ciclism va trece sâmbătă pe Valea Prahovei și apoi pe la Câmpina și Ploiești

Sport (Categoria articolului)

Turul României la ciclism, ajuns la ediția a 54-a, va trece sâmbătă, 4 septembrie 2021, pe Valea Prahovei și pe la Câmpina, pe DN1, în cadrul etapei de 159,3 km dintre Brașov și București. Mulți câmpineni sunt împătimiți ai ciclismului, probabil și telespectatori ai marilor tururi, iar acum vor avea ocazia să asiste la trecerea unei caravane din Turul României la ciclism prin zona Câmpinei.

La ediția din acest an a Turului României la ciclism s-au aliniat 15 echipe din nouă țări - Italia, SUA, Germania, Polonia, Kazakhstan, Cehia, Serbia, Slovacia și, bineînțeles, România.
Startul etapei de sâmbătă, 4 septembrie, este programat la ora 12.00, la Brașov, iar traseul va cuprinde Valea Prahovei - Câmpina (pe DN1) - Ploiești - București.
”Organizatorul competiției, Federația Română de Ciclism, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și al Auchan Retail România, se bucură să ofere iubitorilor ciclismului un eveniment la standardele Uniunii Cicliste Internaționale și așteaptă cât mai mulți suporteri care să-i încurajeze pe cicliști, cu respectarea măsurilor de securitate sanitare specifice acestei perioade”, se arată într-un comunicat la Federației Române de Ciclism.

2116 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.